×
Meny

Wata Surfskate

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Vi presenterar Long Island Wata Surfskate, den ultimata surfskaten för carvingentusiaster.

Upplev spänningen med att surfa på land med denna toppmoderna surfskate från Long Island Longboards. Wata Surfskate är tillverkad med passion och precision och kombinerar högkvalitativa material och innovativ design för att ge en oöverträffad åkupplevelse.

Kärnan i denna surfskate är ett robust och flexibelt lönndäck som ger den perfekta balansen för carving och cruising. Med en längd på 31 tum och en bredd på 9,5 tum ger däcket gott om utrymme för fötterna samtidigt som det har en kompakt och lättmanövrerad profil.

Wata Surfskate har 19-tums hjulbas, vilket ger en smidig och stabil åktur. Detta, i kombination med 66 mm hjul och responsiva inverterade kingpin-truckar, gör att du kan carva utan ansträngning och göra skarpa svängar med lätthet.

Surfskaten är utrustad med en kicktail som ger en extra dimension till din skateboardupplevelse. Popa ollies, gör manualer och utforska nya trick med den här mångsidiga brädan.

Long Island Wata Surfskate är utformad för carvingentusiaster på alla nivåer och är den perfekta följeslagaren för dina skateboardäventyr. Oavsett om du är ett erfaret proffs eller precis har börjat kommer denna surfskate att lyfta din åkning till nya höjder.

Specifikationer

Deck material:
Lönn
Axelavstånd:
19" (48.3cm)
Nose Längd:
2.20"
Tail Längd:
5.43"
Deck längd:
31" (79cm)
Deck bredd:
9.5" (24.1cm)
Bräda specifikationer:
Kicktail
Hjul diameter:
66mm
Truck typ:
Inverteret kingpin, Reversible hanger, Carving
Åknings stil:
Carving

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro