×
Meny
YOW

Mundaka Grom Series Surfskate

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Upptäck YOW Mundaka Grom Series Surfskate, din biljett till en oöverträffad surfupplevelse på land!

Denna surfskate är tillverkad av förstklassig lönn och har exceptionell hållbarhet och motståndskraft, redo att klara av dina mest intensiva åkturer. Den kompakta storleken, med en däckslängd på 81,3 cm (32 tum), gör den mycket lättmanövrerad så att du enkelt kan ta dig fram i trånga utrymmen och göra skarpa svängar.

Däckbredden på 24,1 cm (9,5 tum) ger en stabil och bekväm plattform för dina fötter, vilket säkerställer optimal kontroll och balans. Med en kicktail blir åkupplevelsen ännu bättre och du kan utföra snygga trick och utforska nya dimensioner av surfing.

YOW Mundaka Grom Series Surfskate är utrustad med högkvalitativa 66 mm hjul och ger en smidig och enkel åkning som efterliknar känslan av att glida fram på vågorna. Dess inverterade kingpin-truckar, i kombination med en standardhängare och carvingdesign, ger oöverträffad respons och stabilitet, så att du kan carva djupt och flöda fritt, precis som på en surfbräda.

Denna surfskate är utformad för dig som söker den ultimata carvingupplevelsen och är perfekt för både erfarna åkare och nybörjare som vill förbättra sina färdigheter och ta sin surfing till nästa nivå. Omfamna vågornas spänning, även när du befinner dig långt från havet, med YOW Mundaka Grom Series Surfskate.

Specifikationer

Deck material:
Lönn
Axelavstånd:
16.5" (41.9cm)
Nose Längd:
5.52"
Tail Längd:
5.92"
Deck längd:
32" (81.3cm)
Deck bredd:
9.5" (24.1cm)
Bräda specifikationer:
Kicktail
Hjul diameter:
66mm
Truck typ:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Åknings stil:
Carving

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro