MENY
×

Black Eye Tele X3 Linse

SEK 999:-
Black Eye kameralinser
Zoom
Visa liknande produkter

Description

Använd din smartphone för att skapa unika bilder och videor med Black Eye Tele x3 linsen. Tele x3 ger dig en skarpare, mer detaljerade bilder. Roligt och lätt att använda, enkel montering på både främre och bakre kamera med klämma.

  • Montering med klämma
  • Lätt att bära (compact)
  • Aluminiumram
  • Glaslins
  • Skyddskåpa
  • Mikrofiberpåse

Passar de flesta smartphones.

Recensioner

Denna överträffar dom förväntningar jag hade, ger lagom effekt för naturfoto med mobilen, motsvarar ungefär 70 mm med min systemkamera.
Benny Brakander (Umeå)
28-03-2017
Betyg: 5 av 5!
100% nöjd och mer därtill. Telelinsen är nog den mest praktiska utav mitt inköp av även macro, wide, och fullframefisheye. Men telelinsen är det som mobiltelefoner över lag saknar allra mest. Nu behöver du inte stå med mobilen i ansiktet på personen som du önskar fotografera. Det blir mer avslappnade bilder tack vare telelinsen. Naturmotiv eller om du fotar en blå himmel med moln blir mer så som du själv ser motivet i real-life än så som mobilbilder annars blir. Ska man var petig så kan man hitta svagt diffusa ytterkanter på foto tagna med telelinsen. Detta är nu nåt jag önskar jag på dessa bilder. Så det glädjer snarare än stör Motivet i full fokus och viss aning knappt skönjbar oskärpa ju längre ut mot kanterna i fotografiet. Mina starkaste rekommendationer. Ditt mobilfotagraferande kommer öka efter du köpt en sån här.
att: K. T. (Slöinge)
17-03-2017
Betyg: 5 av 5!
Heftig nice
Michael Emanuell Eriksen (stokke)
16-03-2016
Betyg: 5 av 5!