Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Urban Röd Freeskates

(2)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Dessa Doop Urban Röd freeskates har ett riktigt bra pris-prestanda-förhållande. De är designade för spännande och snabb freestyle- och freeskate action. Doop freeskates följer normala storlekar. Vi rekommenderar därför att välja den samma storlek som i dina vanliga skor.

  • High-Cut cuff ger dig maximal stötta vid ankeln för stabilitet och minskar trötthet i dina muskler
  • Aluminium ram ger dig direkta hanteringsegenskaper i samband med extrem lätthet
  • Flat setup med hjul av samma storlek ger dig en bra och stabil bas
  • Powerstrap låsning för att hålla hälen på plats med ett extra spänne för säkrad passform och ökad kotroll
  • Levereras med tillhörande84mm hjul med en hårdhet på 82A
  • Kommer med broms inkluderad, för dem som behöver lite extra bromskraft

Kom ihåg att kontrollera alla bultar och skruvar innan första användning, och spänn åt om det behövs. Vänligen notera att du även ska underhålla produkten regelbundet och efterspänna skruvar och liknande vid behov.

Specifikationer

Hjul diameter:
84mm
Hjul hårdhet:
82A
Ram material:
Aluminium, 6000 Series
Låssystem:
Powerstrap, Kardborre
Kullager precision:
ABEC-7
Ramtyp:
Flat setup
Känga material:
Plast
Cuff:
Hög ankelstöd
Broms:
Inkluderad (valfritt)

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (2)

Dom håller foten på plats och är bekväma att åka med. Det är bra rull på hjulen och det är inga problem med att åka över ojämn mark, som kan förekomma i städer. Men det är två saker som gör att dom bara får en 4a istället för en 5a. Inlinesen finns i två storlekar, upp till 42,5 och 43+. Jag har 43 i storlek vilket betyder att jag fick beställa den större modellen. Men plattan som man har foten på är väldigt stor, och det är efter jag har minskat storleken på dom så mycket det går. Sen när man flyttar chassit så såg jag att det var en liten skruv fastskruvad i plattan för att säkra chassit. Så om man vill flytta på chassit så måste man skruva ett nytt hål i plattan. Testade att köra utan att sätta dit någon säkringsskruv, men märkte att chassit flyttade lite på sig då efter en dag med aggresivt åkande. Det hade varit bättre om det var 2 räfflade ytor. Men utöver dom två småsakerna så är det ett par toppen inlines.
Alexander Hegardt Ullberg (Göteborg)
10-05-2016
Betyg: 4 av 5!
Jeg er alt i alt fornøyd med skøyten, den ruller bra og sitter bra på foten. Det er ikke noe gale med skøyten som sådan, men om man har mulighet til å teste den først, så er det absolutt å anbefale. For min egen del så føles det best å ikke ha sko i når jeg bruker den, noe som ikke er målet til skøyten i det hele tatt. Jeg har også laget en liten såle på fremsiden av skøyten da det var ubehagelig for min for å ha hælen på foten høyere enn tærne - siden låsemekanismen for den justerbare størrelsen ligger beskyttet av noe skumgummi som hever hælen høyere enn tærne. Men den ruller bra, og føles solid når jeg fester den på foten.
Jone Grimmalkin Oma (Laksevåg)
31-03-2016
Betyg: 3 av 5!
SkatePro