×
Meny

Mini BMX Hjul & Mini BMX Däck

Därför bör du byta ut dina mini BMX hjul

Mini BMX cyklar kan hantera mycket stryk, och hjulen är minst lika starka som resten av cykeln. Mini BMX hjul kan ha stor inverkan på hur cykeln fungerar. Med tiden kan flat spots, försämrat grepp, och andra skador förekomma, vilket betyder att du troligtvis kommer att behöva göra en del reparationer. Det tre huvudsakliga delarna som utgör ett hjul är ett mini BMX däck, en slang och en fram eller bak fälg.

Mini BMX däck & slangar

Om du har åkt på dina mini BMX hjul länge, kan det vara dags att byta ut dem. Greppmönstret kan slitas ut av att du åker på olika underlag, hoppar ner från boxar eller grindar på rails. Ett nytt däck till mini BMX med fräscht greppmönster kommer att se till att du får tillbaka det greppet och kontrollen du har saknat.

Mini BMX fälgen är den sista delen av hjulet som kan behövas byta ut. Detta kan vara nödvändigt när de har skett skador på axeln, kullagerna eller själva fälgen. Glöm inte att det är skillnad mellan en mini BMX bakhjul fälg och dess framhjuls fälg.

När det är en mini BMX slang som behöver bytas ut på grund av en punktering, är det viktigt att storleken på slangen är detsamma som däcket du har eller det du ska köpa. Detaljerna kring detta kan oftast hittas under produktens specifikationer.

Det finns många andra utbytbara dela för en mini BMX cykel, som till exempel pegs, pedaler och kullager. Kolla in våra Mini BMX Delar för att se vad vi har.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor