×
MENY

Hjul, däck, slangar till mini BMX

Det spelar ingen roll hur bra du tar hand om dina mini BMX-hjul, så småningom blir de utslitna av all åkning på olika underlag, hopp från boxar och grinding. Någon gång kommer de behöva bytas ut.

Vare sig du letar efter ett par nya hjul till din mini BMX-cykel eller kanske bara vill ha ett par färgglada däck för att göra din mini BMX lite mer personlig så kommer du garanterat hitta det i den här kategorin med hjul för mini BMX-cyklar.

Fälgar och slangar

I denna kategori hittar du inte bara standardtypen av mini BMX hjul och däck, utan även Street Pro-däck, som rullar supersnabbt och friktionsfritt. Den typen av däck är ett måste, både i skateparken och på gatorna.

Om du skulle ha oturen att få punktering, finns det även slangar för mini BMX-cyklar i den här kategorin. Var medveten om att om du köper Street Pro-däcken till mini BMX från Rocker, så får du med en extra uppsättning slangar med hjulen.

Det är även här du hittar fälgar till dina Mini BMX-cykelhjul, som finns i många olika designer och färger. Dessutom hittar du även en fantastiskt snygg kromhjulssats som ger bling till dina mini BMX-cykelhjul.

Alla hjul, däck och slangar för mini BMX-cyklar som hittar du i denna kategori är gjorda för att passa Rocker Mini BMX.