Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

DPS Nina 99 Tour1 18/19 Randonee Skidor

Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Få en surfig och lättviktig touring-upplevelse med Nina 99 DPS skidor - särskilt tillverkade för att passa kvinnliga skidåkare.

Nina 99 har en kraftfull och lätt Tour1-konstruktion. Denna konstruktion riktar in sig på att det ska vara enkelt på vägen upp och kul, med mycket kraft, på vägen ned för berget. Förutom lättviktsegenskaper för touring, tillför Tour1 torsionsstyvhet, bra kantgrepp och dämpning tack vare kolfiberlaminat ovanför och under träkärnan.

Träkärnan består av lätt och kraftfullt balsaträ, och alla dessa element är insvepta i en fullhärdig texturerad polyamidöverdel. Den snabba och hårda World Cup Race Base lägger till snabbhet i Nina 99 Tour1 skidor.

Dessutom har dessa skidor funktionen Paddle Tech (PT). Det är en design med egenskaper som gör det enklare att svänga och ger en mjuk och skön åkning, tack vare en avsmalnande form och plattare sidecut-område.

  • Passar för 100% touring/backcountry
  • Bindningar: Ingår ej

Notera: Vid köp av både skidor och bindningar från oss så monterar vi och justerar bindningarna gratis. Om det är aktuellt för dig, vänligen skriv in informationen när du lägger din order.

Specifikationer

Bredd:
125/99/111 mm
Midje bredd:
99mm
Bästa användning:
Touring
Nivå:
Medelnivå, Avancerad
Radius:
16m
Vikt - per par:
2450g
Core material:
Carbon, Balsa
Profil:
Camber, Tip och Tail Rocker
Bindning:
Ingår inte
Visa alla

SkatePro