Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

HJ7 Junior Inlines

(5)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Dessa Head HJ7 Junior inlines för barn är en bra startpunkt om du önskar utforska denna sport. Designade med barnens behov i åtanke, de är perfekta för att de "första steget" på hjul.

Kom ihåg att kontrollera alla bultar och skruvar innan första användning, och spänn åt om det behövs. Vänligen notera att du även ska underhålla produkten regelbundet och efterspänna skruvar och liknande vid behov.

Specifikationer

Hjul diameter:
72mm
Känga/Skal typ:
Semi-soft
Känga material:
Mesh, PVC
Innerkänga material:
Mesh
Innerkänga detaljer:
Anatomiskt utformad
Låssystem:
Snöre, Mikro-justerings spänne, Kardborre
Cuff:
Hög ankelstöd
Ram material:
Komposit
Ramtyp:
Flat setup
Hjul hårdhet:
82A
Kullager precision:
ABEC-7
Broms:
Inkluderad (valfritt)

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (5)

Vi blev mycket nöjda med dessa rullskridskorna till min dotter funkar perfekt. Tyvärr så blev leveransen försenad med en vecka men det var postens fel.
Christer Davidsson (Falkenberg)
02-03-2016
Betyg: 4 av 5!
De här rullskridskorna var tyvärr väldigt fula vilket även min son tyckte. Det var knappt han ville ha dem så båda jag och han blev besvikna när vi äntligen fick paketet. Själva skon ser ut som en sneaker i en tecknad film. Omodern och konstig. Vi får helt enkelt hoppas att de har bättre åkegenskaper än vad de ser ut. Eftersom vi inte har åkt så mycket ännu så är betyget baserat på utseende och inte köregenskaper.
Maria Möller (Torslanda)
11-08-2015
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Det var tråkigt att höra att utseendet på denna inlinse inte levde upp till era förväntningar. Är inlinsen i nyskick och oanvänd är ni mycket välkomna att skicka den tillbaka i retur. Det gör ni genom att följa anvisningarna här: www.skatepro.se/retur /Martina
Visa alla 5 recensioner
SkatePro