×
Meny

Rossignol Skateskidor Paket

Beskrivning

Detta är vårt exklusiva Rossignol Skate Cross Country-paket. Detta anpassningsbara paket ger dig friheten att skapa din perfekta längdskidåkningsenhet, skräddarsydd efter dina preferenser och färdighetsnivå.

Välj bland våra toppmoderna Rossignol längdskidor och bindningar, kända för sin exceptionella prestanda och eleganta design. Förhöj din skidupplevelse ytterligare genom att lägga till ett par bekväma längdåkningspjäxor som håller dina fötter varma och ger stöd hela dagen.

Förbättra din kontroll och balans med våra omsorgsfullt tillverkade längdskidstavar, som finns i olika längder för att matcha din längd och åkstil. Håll händerna varma och skyddade från väder och vind med våra snygga och funktionella skidhandskar eller vantar.

Se till att dina ägodelar transporteras och förvaras säkert med vår hållbara och rymliga väska för längdskidor, utformad för att rymma skidor, stavar och annan utrustning. Komplettera din vinterutrustning med vår ultramjuka och isolerande halsvärmare, som håller dig bekväm även i de mest kyliga förhållanden.

Varför nöja sig med enskilda delar när du kan njuta av fördelarna med vårt Rossignol Skate Cross Country-paket? Du sparar inte bara pengar jämfört med att köpa varje artikel separat, utan du kommer också att njuta av bekvämligheten med att ha allt du behöver i ett bekvämt paket.

Visa alla

SkatePro