MENY
×

Chaya Fashion Svart Quad Rullskridskor

SEK 1.599:-
Chaya skates
Zoom
Välj sko storlek 
Visa liknande produkter

Description

Dessa Fashion rullskridskor från Chaya är ett par high-end rullskridskor, som innehåller en hel del av den teknologin som Chaya har utvecklat och förbättrat genom sin kärlek och erfarenhet av roller derby.

Kängan utförs med ett högt fotledsstöd. Det är täckt med canvas / svart denim för ett nytt men ändå klassiskt utseende. Det anatomiskt formade ankelområdet säkerställer rätt mängd stöd och gör skridskon bekväm att använda även under långa åkturer.

Chaya har valt att tillämpa deras Shira plattor på dessa skridskor. De är gjorda med en blandning av nylon och fiberglas, vilket gör dem starka, men även en låg vikt. Kombinerat med 20 ° gjutna aluminium trucks och Jelly Interlock cushions är några mycket kvickare rullskridskor, som är roliga att köra och mycket lätt att kontrollera.

Shira plattorna komma med Chaya Dual Monterings centrum, vilket gör dem lätta att byta till en annan Chaya boot. Detta innebär att du kan använda plat sen flera olika stövlar, beroende på var och vad du skater.

Octo Paseo hjul är tillverkade med en mjuk och greppvänligt durometer. Controller toe bromsen gör att ändrar riktning och bromsa till en lek.

Specifikationer

Hjuldiameter:
62mm
Plate-material:
Fiber, Plast, Komposit
Kängtyp:
Konstrullskridsko-åkning
Inner käng detaljer:
Inbyggd, Anatomiskt utformad
Låsmekanism:
Snöre
Kullager precision:
ABEC-7
Hjulbredd:
38mm
Nav bredd:
21.3mm
Axel längd:
28.5mm
Hjul hårdhet:
78A
Hjulmaterial:
PU gjutet
Truck gummi:
84A
Käng material:
Textil
Material innerkänga:
Mesh, Skum
Cuff:
Hög ankelstöd, Inbyggd
Broms:
Ja
 

Recensioner

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (4 recensioner)