MENY

Chaya Fashion Sand Rullskridskor

SEK 1.349:-
SEK 1.399:- SPARA SEK 50:-
Chaya skates
Zoom
Välj sko storlek 
Spara till senare
 par

Description

Dessa fashion rullskridskor från Chaya är ett par high-end rullskridskor, som innehåller en hel del av den teknologin som Chaya har utvecklat och förbättrat genom sin kärlek och erfarenhet av roller derby.

Kängan utförs med ett högt fotledsstöd. Det är täckt med vinyl för en klassisk utseende och god slitstyrka. Heel Cup värmeformbara och ger dig en anpassad passform. Den anatomiskt formade ankelområdet säkerställer rätt mängd stöd och gör rullskridskor bekväm att använda även under långa åkturer.

Chaya har valt att tillämpa sina Shira plattor på dessa rullskridskor. De är gjorda med en blandning av nylon och glasfiber, vilket gör dem starka, att hålla vikten nere. Kombinerat med 20 ° gjutna aluminium trucks och Jelly Interlock cushions, får du en mycket lättmanövrerad rullskridskor, som är roliga att köra och mycket lätt att kontrollera.

Shira plattorna komma med Chaya Dual Monterings centrum, vilket gör dem lätta att byta till en annan Chaya känga. Det gör att du kan använda platsen till flera olika kängor beroende på var och vad du vill åka.

Octo Paseo hjulen är tillverkade med en mjuk och greppvänligt durometer. Controller Toe stopper gör det enkelt att ändra riktning och bromsa till en lek.

Specifikationer

Hjuldiameter:
62mm
Plate-material:
Fiber, Plast, Komposit
Kängtyp:
Gjutna
Inner käng detaljer:
Inbyggd, Anatomiskt utformad, Värme formbar
Låsmekanism:
Snöre
Kullager precision:
ABEC-7
Hjulbredd:
38mm
Hjul hårdhet:
78A
Hjulmaterial:
PU gjutet
Truck gummi:
84A
Käng material:
PU-läder
Material innerkänga:
Mesh, Skum
Cuff:
Hög ankelstöd, Inbyggd
Broms:
Ja

Recensioner

Kanon skøyter
K. Furuly (Langhus)
29-12-2016
Betyg: 5 av 5!
Trygg e-handel