Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Soul 7 HD 18/19 Offpist Skidor

(1)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Soul 7 är ett mycket bra par freeride skidor för övade till expert skidåkare som älskar den där mjuka och sköna sensationen som djup pudersnö kan erbjuda när du åker.

En bred sidecut med 106mm midjebredd siktar sig främst mot djupa snöförhållanden men de är lite mer allsidiga om man jämför dem med storebror Super 7. Du kommer också kunna ha några roliga sessions i de preparerade pisterna med dessa.

Dessa Rossignol skidor har högteknologiska Air Tip's, sidoväggar och karbon alloy matrix. Denna kombination ger en lättviktskonstruktion som får dig att glömma allt annat än att ha kul i snön.

Air Tip 2.0 gör att de flyter ännu bättre, är med manövrerbara och lättare. Karbon alloy matrixen ger mer kraft, stabilitet och grepp. Det är en karbon och basalt vävning som också ger en dynamisk åkning och ger vibrationsdämpning.

Som avslutning på dessa vacka Soul 7 skidor är de också konstruerade med sidoväggar, powder turn rocker och en traditionell camber. Allt i allt ett par skidor som kommer få dig att älska dina nästa dagar i pudret.

  • Beräknade till 80% off-pist och 20% pist
  • Bindning: Inte inkluderat

Notera: När du köper både skidor och bindningar från oss monterar vi dina bindningar gratis. Om du vill att vi monterar och justerar bindningarna, vänligen skriv in upplysningarna vid Checkout.

Specifikationer

Bredd:
136/106/126 mm
Midje bredd:
106mm
Bästa användning:
Freeride
Nivå:
Medelnivå, Avancerad
Radius:
18m
Vikt - per par:
3800g
Core material:
Carbon, Basalt, Paulownia - vinter core material: %s
Profil:
Camber, Tip och Tail Rocker
Bindning:
Ingår inte

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (1)

Great place to buy ski equipment
Eduard Roytman (Newton)
02-01-2019
Betyg: 5 av 5!
SkatePro