Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

DPS Wailer 112 Foundation 18/19 Offpist Skidor

Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Det här är den tjocka medlemmen i familjen Wailer. Skidorna är 112 mm under foten och kommer få dina dagar att flyta iväg i den djupa pudersnön.

De passar perfekt för skidåkare som spenderar mycket tid på att jaga den där surfiga känslan och har sina tankar på kraftfull utförsåkning.

De är byggda med funktionen Paddle Tech. Det är en avsmalnande form och plattare sidecut-område som ger mer mjuka och intuitiva svängar i djupsnö.

Dessutom är dessa Wailer-skidor tillverkade med konstruktionen Foundation. Denna konstruktion är en blandning av kol, bambu, poppel och glasfiber. Kärnan av bambu och poppelträ omges med strängar av kolfiber och triaxialt glasfiber ovanför och under, som ger en utmärkt blandning av kraft och dämpning. Det är riktigt bra egenskaper för att tackla många olika snörförhållanden, allt från hårdpackad eller uppkörd snö till mjuk djupsnö.

  • Passar för 90% off-pist och 10% pist
  • Bindningar: Ingår ej

Notera: Vid köp av både skidor och bindningar från oss så monterar vi och justerar bindningarna gratis. Om det är aktuellt för dig, vänligen skriv in informationen när du lägger din order.

Specifikationer

Bredd:
144/112/131 mm
Midje bredd:
112mm
Bästa användning:
Freeride
Nivå:
Medelnivå, Avancerad
Radius:
15m
Core material:
Carbon, Bambu, Glasfiber, Poppel
Profil:
Tip och Tail Rocker
Bindning:
Ingår inte
Visa alla

SkatePro