Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

I/OX Marinblå Camo ChromaPop Everyday Skidglasögon

Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

X står för X-large sfärisk lins i skidglasögon-serien I/OX från Smith. Det ger dig ett utmärkt synfält för skidåkning och passar normalstor till stora ansikten.

Linsen i dessa skidglasögon (ChromaPop Everyday Red Mirror) är perfekt till ombytliga väderförhållanden, från delvis solsken till mer mulna dagar i backen.

Dessa skidglasögon med Navy Camo Split-ram och remfärg. Remmen säkrar en bra passform, också när du har hjälm på, tack vare den justerbara remmen med silikon på insidan for bra grepp om skidhjälmen.

Den extra linsen (ChromaPop Storm Rose Flash), som följer med dessa skidglasögon, är perfekt till dagar med dåligt ljus - väder som mulet och snöväder.

Inkluderat:
- Microfiber glasögonpåse
- Extra lins (ChromaPop Storm Rose Flash)

X står för X-large sfærisk linse i skidglasögon-serien I/OX från Smith. Det ger dig ett fremragende synsfelt vid skiløb och passar till medium till large ansigtsstørrelser.

Linsen i dessa skibriller (ChromaPop Everyday Red Mirror) är perfekt till omskiftelige vejrforhold från delvist solskin till mer overskyede dage på skibakkerne.

Dessa skibriller är med Marinblå Camo Split-ram och rem. Remmen säkrar en bra passform, också när du har hjälm på, grundet den justerbara rem med silikone på indersiden for godt grepp omkring skihjelmen.

Den extra linse (ChromaPop Storm Rose Flash), som följer med dessa skibriller, är perfekt till dage med dåliga ljus - väder som overskyet och snevejr.

Inkluderat:
- Microfiber skibrillepose
- Extra linse (ChromaPop Storm Rose Flash)

Specifikationer

Ansiktsstorlek:
M, L
Lins vädertyp:
Molnigt, Delvist molnigt
Utbytbar lins:
Ja
Lins:
ChromaPop™ Everyday Red Mirror
Hjälmkompatibel:
Ja
Anti-dim teknologi:
5X™ anti-fog inner lens
Ljusintag(VLT):
25%
Ventilationssytem:
Ja
Skum:
3-layer DriWic face foam
Inkl. extra lins:
Ja
Extra lins:
ChromaPop™ Storm Rose Flash - 50% VLT Snow/Ni
UV filter:
UVA, UVB
Antiscratch:
Carbonic-X

Från samma märke

Visa alla

SkatePro