Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Ruby Soft Derby Rullskridskor

(7)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Chaya Ruby skridskor är ett oplagt val för nybörjare, som önskar att testa kræfter med Roller Derby. Denna rullskridsko erbjuder en fantastisk plattform, utan att sprænge banken. Och det fede är, att om du beslutter, att Roller Derby är för dig, kan du alltid opgradere plates, hjul och andra delar, för ett mer skræddersyet personligt udtryk och förbättrad performance i relation till din personlige stil och teknik.

Stöveln är mycket mjuk, med en ännu mjukare vaddering, som säkrar en behaglig passform. Den är framställt av ett kompositmateriale, som är lätt att underhålla och också motståndskraftigt över för ridser. Det är en low cut känga, som säkrar optimal manøvredygtighed.

Chaya har utrustningen Ruby modellen med deres Shari 3.0 plates. De är gjord av en blanding av nylon och glasfiber, som gör dessa plates modstandsdygtige över för slid, hållbara och mycket lätta. Både plate och känga i detta setup, är utrustningen med Chayas Dual Center Mounting. De ger dig möjlighet för att parre en vilken som helst Chaya känga med din foretrukne Chaya plate. Dessutom ger det brugeren möjlighet för att ställa in positionen, så den passar till kørestil och teknik. Power toe-systemet ger dig en langt bättre kraftöverföring, hastighet och kontroll. De håller en svag för-spænding i musklerna, vilket är med till att forkorte din reaktionstid.

Ruby-modellen är inte skruet tillsammans med DCM monteringssystemet i denna opsætning. Den är monterad med ett klassisk 4 bult setup.

Trucksene som sitter på Shari plates är gjord av aluminium och har en vinkel på 20º.

Octo Paseo hjulen har en durometer på 78A och en form, som är rettet mot att ge nybörjare ett hjul, som är lätt att köra på och anvendeligt på många olika overfladetyper. Notera, att om du önskar primärt att använda dessa skates till Derby, rekommenderar vi att du ytterligare tilkøber några hårde hjul, som vill vara langt bättre ägnat till detta formål.

Cherry tåstopperen ger dig extra kontroll och manøvredygtighed. De semi mjuka Jelly Interlock bushings balancerer komfort och kontroll. Wicked ABEC7 kullager ger ubesværet rulla-hastighet.

Specifikationer

Plate-material:
Fiber, Plast, Komposit

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (7)

Kullagren som satt på gick inte att få av trots olja och hjälp av starka vänner (skon är en derby-sko, men hjulen som den kommer med är extremt mjuka utomhushjul). Själva skon är väldigt bred och styv, svårt att få till en bra passform om man har smalare fötter. Kan inte rekommendera denna, för samma pris kan man få bättre kvalitet.
Eva Lindell Jonsson (Uppsala)
31-10-2019
Betyg: 1 av 5!
Visa alla 7 recensioner
SkatePro