×
Meny
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Upptäck YOW Waikiki Classic Series Surfskate, den perfekta kombinationen av stil och prestanda. Denna kompletta surfskate från Your Own Wave Surfskates ger en oöverträffad surfupplevelse på land.

Waikiki Classic Series Surfskate har ett imponerande lönndäck som ger både hållbarhet och flexibilitet för en förbättrad åkupplevelse. Med en generös däcklängd på 40 tum och en bredd på 10 tum erbjuder denna surfskate gott om utrymme och stabilitet. Hjulbasen på 26 tum bidrar till stabiliteten samtidigt som den underlättar smidig carving.

YOW Waikiki Classic Series Surfskate är utrustad med 66 mm hjul och säkerställer en smidig rullning och utmärkt grepp, så att du enkelt kan ta dig fram i alla terränger. De inverterade kingpin-truckarna, i kombination med en standardhängare och carvingegenskaper, ger exceptionell respons och kontroll, så att du kan efterlikna känslan av att surfa på vågor.

Surfskaten är designad med en kicktail och ger extra mångsidighet, så att du enkelt kan utföra olika trick och manövrar. Oavsett om du är en erfaren surfare som vill träna under lågsäsong eller en entusiast som längtar efter vågorna, är YOW Waikiki Classic Series Surfskate den ultimata surfskon för carving, cruising och utforskning av surfskate-världen.

Specifikationer

Deck material:
Lönn
Axelavstånd:
26" (66cm)
Nose Längd:
4.23"
Tail Längd:
5"
Deck längd:
40" (101.6cm)
Deck bredd:
10" (25.5cm)
Bräda specifikationer:
Kicktail
Hjul diameter:
66mm
Truck typ:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Åknings stil:
Carving

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro