×
Meny
YOW

x Pyzel Shadow Surfskate

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Vi presenterar YOW x Pyzel Shadow Surfskate: Upplev spänningen med att surfa på land!

Förhöj din surfträning och upplev den autentiska surfkänslan på fast mark med den exceptionella YOW x Pyzel Shadow Surfskate. Denna kompletta surfskate kombinerar expertisen hos Your Own Wave Surfskates och den legendariska surfbrädesformaren Pyzel för att ge en oöverträffad carvingupplevelse.

YOW x Pyzel Shadow är tillverkad av högkvalitativ lönn och har exceptionell hållbarhet och flexibilitet, vilket garanterar en smidig och responsiv åkning. Surfskaten är 33,5" (85,1 cm) lång och 9,85" (25 cm) bred, vilket ger gott om stabilitet och kontroll samtidigt som den möjliggör dynamiska carvingmanövrar.

YOW x Pyzel Shadow har en hjulbas på 17" (43,2 cm) och erbjuder en optimal balans mellan stabilitet och manövrerbarhet, vilket gör den perfekt för både nybörjare och erfarna surfskate-entusiaster. Nosen på 5,43 tum och tailen på 6,73 tum ger precis rätt mängd kontroll och pop för carving och tricks.

Denna surfskate levereras komplett med 66 mm hjul som ger en smidig och greppvänlig åktur, så att du enkelt kan carva och flyta. Den inverterade kingpin och de vändbara hanger-truckarna ger exceptionella carvingegenskaper, så att du kan efterlikna känslan av att surfa på vågor.

Specifikationer

Deck material:
Lönn
Axelavstånd:
17" (43.2cm)
Nose Längd:
5.43"
Tail Längd:
6.73"
Deck längd:
33.5" (85.1cm)
Deck bredd:
9.85" (25cm)
Bräda specifikationer:
Kicktail
Hjul diameter:
66mm
Truck typ:
Inverteret kingpin, Reversible hanger, Carving
Åknings stil:
Carving

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro