Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Drifter 2018 Kite

Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

En stabil och responsiv kite för kitesurfing från Cabrinha. Drifter är en kite som riktar sig åt att surfa på vågorna och surfing freestyle med egenskaper som utmärkt kontroll och pop.

Drifter kite är designad med Pure Profile Panels, överlägsen kraftöverföring med bra Slack Line Drift - allt du vill ha för att ha skoj i vågorna med fokus på...vågorna, istället för där kiten är i luften, tack vare ett stabilt drag och kraft för dina tricks och cutbacks.

Funktioner:

  • 1X Security

När du aktiverar 1x security-systemet så kommer kraften i kiten brytas omedelbart och den kommer att vila stilla på vattnet eller land.

  • Dynamic Arc

Denna teknologi låter kiten ha två olika bågformar. Den har en bågform när den är i luften och en annan när den vilar på vattnet för att öppna upp lite mer för att underlätta en lättare omstart.

  • High Tenacity Dacron

Materialet som Cabrinha använder håller strukturen intakt bättre, och samtidigt bekämpar den deformation medan den är i luften och detta sänker även förlängningen för att göra mer precisa och förutsägbara kites.

  • Onshore/Offshore

Drifter kites har den här teknologin integrerad. Offshore-inställningen optimerar prestanda för surfing i sido- och offshore-vind. Onshore-inställningen optimerar prestanda för surfing i sido- och onshore-vind. Denna inställning ger maximal mängd med "drift" samt snävare svängar.

  • Power Control

Varje “pig tail”-anslutning för de bakre linorna på kiten har tre kraftpositioner som du kan välja mellan. Mittenpositionen är den fabriksrekommenderade positionen. Välj knuten närmast kiten för att skapa mer kraft. Välj knuten närmast åkaren för att skapa lägre kraft.

  • Pure Profile Panels

För att ge kiten korrekta och stabila aerodynamiska profiler, placerar Cabrinha strategiskt paneler i designen. Det förbättrar effektivitet och prestanda.

  • Skeletal Frame

Den här teknologin säkrar kitens struktur när den är i rörelse och gör den stabil. Detta möjliggör även enklare omstart.

  • Slackline Drift

Drifter kites har denna teknologi. Det gör att själva kiteparken stannar högt upp längre när linorna slaknar, så du kan fokusera helt på att åka på vågen.

  • Sprint System W/ Airlock

Detta stora airlock-system möjliggör snabb inflation och efter en snabb deflation. Varje strut kan låsas för att hålla din kite-ram stabil och isolera eventuell oavsiktlig strut-deflation från resten av kiten.

Läs användarmanualen - Klicka här

Specifikationer

Kite Bar:
Inte inkluderat
Kite-liner:
4 Linor
Åknings stil:
Freestyle, Wave
Kitepump:
EJ inkluderad
Inkluderat tillbehör:
Väska
Visa alla

SkatePro