Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Stratus HollowTech Longboard Deck

(1)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Vare sig du gillar att gå loss till gamla discodängor eller om det är den där nya tyngre hitten från Kanye som får igång dig - Då ska du definitivt överväga att bjuda med din senaste danspartner för lite skoj på gatorna.

Och med basen av den gamla Stratus, gör denna Hollow Tech-version din danssession bara så mycket bättre än någonsin. Stratus Hollow Tech longboarddeck kombinerar en kärna av 4 lager bambuträ med övre och undre lagret av förhärdat glasfiber. Detta har inte bara gjort decket fantastiskt starkt, lätt och hållbart, utan låter även Landyachtz ta bort massor av material för att låta lättheten skina igenom decket. Det har gjorts utan att kompromissa den strukturella styrkan i brädan. Mitten av brädan är lämnad utan griptape, vilket ger mer rörelsefrihet vid cross stepping och dans.

Så om du söker en dans-bräda som håller dig på gatorna i dagar, då sticker denna ut bland många andra som en gedigen utmanare.

One Board - One Tree
Landyachtz är engagerade i att göra hållbart producerade brädor, därför planterar de ett träd för varje bräda de säljer.

Notera: Denna bräda är gjord i två olika flexibilitetstyper. Den röda versionen har regular/mild flex, medan den blåa har wild/super flex. Om du är helt ny med longboarding så rekommenderar vi att du kör på den röda versionen då den är lite mer stabil och lättare att åka på för den otränade.

Specifikationer

Axelavstånd:
29.5" (74.9cm)
Deck längd:
45.5" (115.6cm)
Deck bredd:
9.25" (23.5cm)
Deck material:
Bambu, 4-lags
Ytterligare material:
Glasfiber, 2-lags
Vikt:
1723g
Bräda specifikationer:
Dubbel kick-tail, Hjulhusen
Åknings stil:
Freestyle, Dancing, Cruise

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (1)

Beautiful see through deck. Great for stiffer dancer setup
Alan J. (Hinnerup)
06-08-2018
Betyg: 5 av 5!
SkatePro