×
Meny

Dragon Formula V4 Skateboard Hjul 4-Pack

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt över 899 kr
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Köp som paketerbjudande

Se också

Köp som paketerbjudande

Beskrivning

Powell Peralta Skateboards är ett välkänt namn i skateboardvärlden, känt för sitt exceptionella hantverk och orubbliga engagemang för att tänja på gränserna.

Dragon Formula V4 Skateboard Wheels, ett utmärkt exempel på deras engagemang för kvalitet, är ett måste för åkare. Dessa hjul är tillverkade av premium uretan, vilket ger en optimal blandning av hållbarhet och prestanda.

Med en hårdhetsgrad på 93A är dessa hjul idealiska för både street- och parkskateboarding och ger en perfekt balans mellan jämnhet och kontroll. Släpp loss dina färdigheter när du enkelt tar dig fram i olika terränger, från grova trottoarer till slät betong.

Detta set levereras komplett med fyra hjul, vilket ger en helhetsuppgradering av din skateboard. Med Powell Peraltas känsla för detaljer ger dessa hjul en mjuk och följsam åkning, vilket förbättrar din totala skateboardupplevelse.

Ta till dig arvet och hantverket som kommer med Powell Peralta Skateboards och frigör din fulla potential på fyra hjul. Dragon Formula V4 Skateboard Wheels väntar på dig, redo att ta din skateboardresa till nya höjder.

Specifikationer

Hjul diameter:
54mm
Hjulbredd:
34mm
Kullager:
Ingår inte
Hjul hårdhet:
93A
Hjulmaterial:
Premium Urethane
Hjul pr. packa:
4
Spacers:
Ingår inte

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro