MENY
×

Powerslide Nordic XC Path Vi

SEK 5.399:-
Zoom
Välj sko storlek 
Visa liknande produkter

Description

Den perfekta offroad rullskridsko för dem, som önskar en rolig, men hård konditionstræning. CNC skåret hög kvalitetsaluminiumsramme, som säkrar stabilitet och kontroll. Monterad med CST Pro lufthjul, som gör det möjligt att rullskridsko på græsplæner och hårde grusstier.

Levereras med kullager, som är designad till hållbarhet i fukt och smuts - Rostfri. Stöveln ger bra fotledsstöd och är en hård känga med den smarte ATOP stänga system, för optimal passform. Desutom kommer denna rullskridsko med My Fit Fat Boy liner, som är varmeformbar. Se vägledning här.

Hjulen kommer med en 2 delad fälg, sammansätt med 3 bular, som gör det enkelt att skilja dem vid behov av serice eller underhåll.

  • 150mm lufthjul
  • 2-delt magnesium fælge
  • Cuff broms (Justerbar --> Se video nedenfor)
  • ABEC 7 Kullager

Specifikationer

Hjuldiameter:
150mm
Broms typ:
Inkluderat
Kullager precision:
ABEC-7
Axelavstånd:
165mm/195mm mm
Hjul typ:
Luft däck
Rullskidor Typ:
Offroad
Kullager Funktion:
Frirullningsvev
Material Ram:
Aluminium
 

Recensioner

Skruer var løs. Etter to kilometer, jeg har blod på mine føtter, på innsiden sider. Jeg må bruke plasteret. Kanskje vil det være bedre. Hjul ga for hardt. Den gamle modellen er lettere rulle.
Grzegorz Siniarski (Varteig)
29-03-2017
Betyg: 3 av 5!
Holda op de er grande,kæmpe store og klodsede,det var første indtryk.Bruger str 43 i kondisko. klemmer lidt.Men har heat molding sokken efter foden og nu passer de perfekt. Har endnu ikke prøvet dem udendørs,da der ligger for meget salt på vejene. De står inde i stuen :) og har vænnet mig til str af dem,det bliver fedt at komme udog rulle.
kenneth lindgren andersen
06-03-2017
Betyg: 5 av 5!