MENY

Powerslide Nordic XC Path Vi

SEK 4.099:-
SEK 5.099:- SPARA SEK 1.000:-
Zoom
Välj sko storlek 
Spara till senare
 par

Description

Den perfekta offroad rullskridsko för dem, som önskar en rolig, men hård konditionstræning. CNC skåret hög kvalitetsaluminiumsramme, som säkrar stabilitet och kontroll. Monterad med CST Pro lufthjul, som gör det möjligt att rullskridsko på græsplæner och hårde grusstier.

Levereras med kullager, som är designad till hållbarhet i fukt och smuts - Rostfri. Stöveln ger bra fotledsstöd och är en hård känga med den smarte ATOP stänga system, för optimal passform. Desutom kommer denna rullskridsko med My Fit Fat Boy liner, som är varmeformbar. Se vägledning här.

Hjulen kommer med en 2 delad fälg, sammansätt med 3 bular, som gör det enkelt att skilja dem vid behov av serice eller underhåll.

  • 150mm lufthjul
  • 2-delt magnesium fælge
  • Cuff broms (Justerbar --> Se video nedenfor)
  • ABEC 7 Kullager

Specifikationer

Kullager precision:
ABEC-7
Axelavstånd:
165mm/195mm mm
Hjul typ:
Luft däck
Rullskidor Typ:
Offroad
Broms typ:
Inkluderat
Kullager Funktion:
Friløbsleje
Material Ram:
Aluminium
Hjuldiameter:
150mm
 

Recensioner

Holda op de er grande,kæmpe store og klodsede,det var første indtryk.Bruger str 43 i kondisko. klemmer lidt.Men har heat molding sokken efter foden og nu passer de perfekt. Har endnu ikke prøvet dem udendørs,da der ligger for meget salt på vejene. De står inde i stuen :) og har vænnet mig til str af dem,det bliver fedt at komme udog rulle.
kenneth lindgren andersen
06-03-2017
Betyg: 5 av 5!
Trygg e-handel