MENY
×
Tillbaka |

Rollerblade RB 90 Inlines

SEK 2.799:-
Rollerblade inlines och hjul
Zoom
Välj sko storlek 
Visa liknande produkter

Beksrivning

Denna Rollerblade RB 90 inline med gjuten skal ger lättviktskomfort, stabilitet och en hög performancenivå. RB 90 är snabb men mycket manöverduglig och fantastisk till alla former för allround skating.

Specifikationer

Hjul diameter:
90mm
Ram material:
Aluminium
Känga/Skal typ:
Hård
Innerkänga detaljer:
Ventilerad, Stötdämpning
Låssystem:
Snöre, Spänne, Kardborre
Kullager precision:
SG9
Hjul hårdhet:
84A
Ramtyp:
Flat setup
Axelavstånd:
285mm
Max. hjul diameter:
90mm
Känga material:
Plast
Innerkänga material:
Anges inte
Cuff:
Flexibel, Hög ankelstöd
Montering:
165mm
Broms:
Inkluderad (valfritt)

Recensioner

Detta är inlinesen jag alltid velat ha, men inte visste att jag vill ha! Förrän nu! :D De är de mest tystgående inlines jag nånsin har varit med om. Stötdämpningen är den bästa jag varit med om. De är inte de stabilaste inlines jag åkt i, men definitivt en av de roligaste. Hjulen är mycket bättre än jag hoppats på. För att vara hjul som följer med inlinesen är de suveräna. 84A (frågetecken) Känns som 78A, dvs de känns absolut inte som hjulen som följde med på Powerslide Cell FSK, jag köpte härom veckan, vilka var de värsta hjul jag nånsin åkt på, med samma durometer. Jag beställde först strl 45 (vilka jag har i Rollerblade Tempest), men de var för små. Storlek 45,5 är nästan perfekt i storlek (har strl 46 i K2, Salomon & Powerslide, strl 47 i Bauer). Det enda jag har att invända emot är att innerskon är för kort. Avståndet från innerskon fram till skalet är ca 1,5 cm. Det är inget problem mer än att det känns lite konstigt ibland att tån tar i fram i innerskon. Lite konstigt tycker jag det är att Rollerblade gör innerskon såhär kort. Annars är detta en inline att rekommendera! Ser verkligen fram emot att åka till jobbet med dessa. Update: Bästa inlinesen någonsin!!! Vilket glid, och vilken bekvämlighet!!! Perfekt i stadstrafik, bara att glida förbi bilarna :D
Jonas Nilsson (Handen)
21-06-2012
Betyg: 5 av 5!
Superfed støvle, som er fantastisk manøvredygtig og meget let i vægt, nem støvle at gøre rent og til at køre lange strækninger på :-)
Niels Møller (Gentofte)
12-09-2012
Betyg: 5 av 5!