Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny
K2

Trio 100 Inlines

(5)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Dessa K2 Trio 100 inlines för män är tillverkade för att ge bra prestanda. Om du gillar att pendla och träna med inlines så är detta par optimalt för dig. På dessa K2 inlines finner du en one-piece och mjuk känga. Den här kombinationen ger dig bra passform, responsivitet och komfort. K2 inlines är små i storlekarna. Vi rekommenderar därför att välja en storlek större än din vanliga skostorlek.

  • V-Cut cuff ger dig ökad rörlighet och manövrering för mångsidig åkning
  • Aluminium ram ger dig direkta hanteringsegenskaper i samband med extrem lätthet
  • Powerstrap låsning för att hålla hälen på plats med ett extra spänne för säkrad passform och ökad kotroll
  • Levereras med tillhörande100mm hjul med en hårdhet på 90A
  • UFS (Universal Frame System) är ett monteringssystem som ger dig flera möjligheter när det kommer till att variera din setup och att para ihop olika ramar och kängor
  • Inbyggd liner som hålls på plats av den yttre kängan motverkar rörelse av linern och ger dig komfort och dessutom en mer direkt hanteringskontroll
  • Kombinationen av mesh och skum som andas gör att fodret håller dina fötter komfortabla och välventilerade
  • Kommer med broms inkluderad, för dem som behöver lite extra bromskraft

Kom ihåg att kontrollera alla bultar och skruvar innan första användning, och spänn åt om det behövs. Vänligen notera att du även ska underhålla produkten regelbundet och efterspänna skruvar och liknande vid behov.

Specifikationer

Hjul diameter:
100mm
Ram material:
Aluminium, 6000 Series
Känga/Skal typ:
Gjutna, Mjuk
Innerkänga detaljer:
Inbyggd, V-Cut, Anatomiskt utformad
Låssystem:
Snöre, Powerstrap, Kardborre
Kullager precision:
ILQ-7
Hjul hårdhet:
90A
Ramtyp:
Flat setup, 3-hjuls uppsättning
Deck höjd:
109/109mm
Axelavstånd:
255mm
Känga material:
Mesh, PU-läder
Innerkänga material:
Andningsbart material, Skum
Cuff:
Stabil, V-Cut
Montering:
UFS
Broms:
Ja
Vikt:
1770g
Rekommenderad för:
Freestyle skating

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (5)

Jag behövde nya inlines och hade aldrig testat tre hjul förut så jag köpte Trio 100. Tjejen kör på fyra med samma abec 9 och jag rullar mycket snabbare än henne nu. Jag upplever även att jag kan svänga mycket tajtare än på fyra hjul. Inlinensen har skosnören hela vägen upp vilket gör det lite jobbigare att ta av och på gentemot snabbspännen men i gengäld så sitter dom som riktigt sköna skor, bekvämaste inlinesen jag kört. Ett problem med dessa har tagits upp tidigare. Andra gången jag körde dom fastnade en sten mellan bakhjulet och bromsen vilket låste hjulet helt. Hjulet skrapades mot asfalten och deformerade hjulet som nu vibrerar och låter. Jag har mailat Skate Pro och jag är säker på att dom hjälper mig fixa ett nytt hjul. Utöver det låsta hjulet finns det inget att klaga på och trots detta rekommenderar jag dessa inlines och skulle köpa dom igen om jag hade behövt nya.
Jonathan Cox c/o Persson (Borlänge)
28-06-2018
Betyg: 4 av 5!
Riktigt snabba inlines, rekommenderas!
jim frodlund (Arvika)
29-05-2018
Betyg: 5 av 5!
Komfortabla, stabila inlines med bra manövrerbarhet för hjulstorleken. Har tidigare ägt K2 med 4x90 mm hjul och det märks att 100 mm hjul behåller farten bättre speciellt på lite sämre asfalt och över ojämnheter i vägen. Tyvärr finns det en ganska stor designmiss med dessa inlines och det är det lätt fastnar mindre stenar mellan bakhjulet och bromsfästet när man bromsar vilket gör att hjulet låser sig (hände även på mina tidigare K2 men mindre frekvent). På min första tur hände detta 4-5 gånger och det ledde till att bakre hjulet blev ojämnt slitet och fick en reva på sidan från en sten som hade fastnat. Tråkigt på annars bra inlines.
Jesper Nordenberg (Linköping)
02-05-2018
Betyg: 3 av 5!
Svar från SkatePro:  Vad tråkigt att det fastnat sten mellan bromsen och hjulet. Om du kontaktar oss på email@skatepro.se med några bilder på dina rullskridskor så ska vi se på detta och försöka hitta en lösning.
/Niklas
Enorm forskjell fra de gamle jeg hadde. Stødige, og god passform. Ruller helt utrolig!
Kjetil Anker Stordalen (Porsgrunn)
20-06-2018
Betyg: 5 av 5!
Fit is perfect; the feels narrow on the foot, which is exactly what you need. The length is perfect to size and toes are not crammed into the front of the boot. These are very fast skates - make sure you have a plan for stopping at high speed!
J. Donovan (Kailua)
17-10-2018
Betyg: 5 av 5!
SkatePro