×
Meny

Stage I Selects i.Shack Sparkcykel Deck

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Köp som paketerbjudande

Se också

Köp som paketerbjudande

Beskrivning

Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck är ett högkvalitativt däck som är utformat för medelgoda till avancerade förare. Det är tillverkat av aluminium i 6000-serien, som värmebehandlats till T6 för ökad styrka och hållbarhet. Däcket har en box-cut dropout-form och en 84-graders vinkel på styrröret, vilket gör det perfekt för tekniska trick och grinds. Däcket levereras också med en flex fenderbroms, som ger utmärkt stoppkraft och skyddar däcket från skador.

Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck finns i en mängd olika storlekar för att passa olika förare. 22-tumsdäcket är perfekt för förare som precis har börjat, medan 24-tumsdäcket är perfekt för mer erfarna förare. Däcket finns också i en mängd olika färger, så att du kan hitta det perfekta däcket som matchar din stil.

Om du letar efter ett högkvalitativt pro Scooter Deck som tar din åkning till nästa nivå, är Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck ett bra alternativ. Det är tillverkat av hållbara material, har en snygg design och levereras med en mängd olika funktioner som hjälper dig att förbättra din körning.

Specifikationer

Deck bredd:
15.7cm (6.2")
Deck längd:
56cm (22")
Hjul diameter:
110mm
Hjulets nav bredd:
24mm
Vikt:
1892g
Material:
Aluminium 6000 Series
Materialets behandlingskvalitet:
T6
Dropout Form:
Box-cut
Headtube vinkel:
84°
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Broms typ:
Flex Fender
Broms/Fender:
Ingår
Axel diameter:
8mm
Griptape:
Ingår inte

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro