MENY
×
Tillbaka |

Lucky Evo Sparkcykel Deck

SEK 1.549:-
Lucky sparkcyklar
Zoom
Välj färg 
Svart
Blankpolerat
Visa liknande produkter

Description

Luckys Evo deck är toppen av poppen. Det är från deras Deep Roots kollektion och har blivit producerat i samarbete med Luckys teamåkare i relation till det tekniska. Den psykadeliska grafiken på bottnen är gjord av konstnären Shogo Ota från Tireman Studios.

Decket är en robust och perfekt avbalancerad street-maskin. Det har ett fotlås och rimligt djup konkav på 4° för optimal kontroll. Den platta botten och sidorna ger en bred och stabil bas till grinds. Evo decket är lätt och producerat med hänsyn till maximal strukturell styrka, så det kan hålla till alla de slag en pro-åkare kan ge det vid streetåkning.

Den svarta versionen är en speciell Blake Bailor signaturutgåva.

Notera: Detta sparkcykeldeck har avtäcknings plattor främst och bakerst på decket för att man inte ska få saker till att falla in i decket. Dessa plattor kan lätt lossna, men har ingen effekt på hållbarheten, eller vilka tricks man kan göra.

Specifikationer

Deck bredd:
11.3cm (4.45")
Deck längd:
53.3cm (21")
Hjul diameter:
100mm, 110mm
Hjulets nav bredd:
24mm
Vikt:
1400g
Material:
Aluminium 6061
Materialets styrke:
T6
Deck design:
One-piece
Konkav:
Headtube vinkel:
82.5°
Headtube längd:
116mm
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Deck spacers:
Ingår
Broms typ:
Flex Fender
Broms:
Ingår
Broms monteringsbult:
Ingår
Axel diameter:
8mm
 

Recensioner

Lucky scooters har i år udgivet en hel del nye komplette løbehjul under “Deep Roots” serien, blandt andet en genfødsel af Evo. Evo decket var oprindeligt et two-piece deck (To delt deck, ligesom de gamle Proto decks) men er nu kommet i ét stykke. Decket er firkantet neden under så man har optimal balance under grinds, hvilket også gør behovet for pegs mindre. Decket er med sine 1400g i den lidt tungere ende af skalaen men det er godt fordelt på deckets 53,3 cm lange og 11,3 bredde flade. Decket kan bruges med 100-120 mm hjul. Decket koster omkring 1.250 kr. så det er lidt dyrere end de fleste decks. Jeg kører selv med det sorte Evo deck (Blake Bailors signature) og syntes alt i alt det er et godt, stabilt og holdbart deck som kan anbefales til de fleste øvede riders, dog ikke til nybegyndere da det kan føles stort, klodset og tungt.
Patrick L.R. Jönsson
08-04-2016
Betyg: 5 av 5!
Fantastic
Andrew Mcgregor (Longniddry)
17-11-2016
Betyg: 5 av 5!