MENY
Tillbaka |

Lucky Evo Sparkcykel Deck

SEK 1.599:-
Lucky sparkcyklar
Välj färg
×
Spara till senare
 styck

Description

Luckys Evo deck är toppen av poppen. Det är från deres Deep Roots kollektion och har blivit producerat i samarbete med Luckys teamkørere i relation till det tekniske. Den psykadeliske grafik på bottnen är gjord av kunstneren Shogo Ota från Tireman Studios.

Decket är en robust och perfekt afbalanceret street-maskine. Det har en fodlås och temmelig djup konkav på 4° för optimal kontroll. Den platta botten och siderne ger en bred och stabil base till grinds. Evo decket är lätt och producerat med hänsyn till maximal strukturel styrka, så det kan hålla till alla de prygl en pro-kör kan ge det vid streetkørsel.

Den svarta version är en speciell Blake Bailor signaturudgave.

Notera: Detta løbehjulsdeck har afdæknings plader främst och bakerst på decket för inte att få ting till att falde in i decket. Dessa plader kan lätt flække, men har ingen effekt på hållbarheten, eller vilka tricks man kan göra.

Specifikationer

Headsätt-type:
Integrated
Deck bredd:
11.3cm (4.45'')
Deck längd:
53.3cm (21'')
Hjul diameter:
120mm
Vikt:
1400g
Material:
Aluminium 6061
Materialets styrke:
T6
Deck design:
One-piece
Konkav:
Headtube vinkel:
82.5°
Headtube längd:
116mm
Deck spacers:
Ingår
Broms typ:
Flex Fender
Broms:
Ingår
Broms monteringsbult:
Ingår
Aksel diameter:
8mm
Hjulbredd:
24mm
 

Recensioner

Lucky scooters har i år udgivet en hel del nye komplette løbehjul under “Deep Roots” serien, blandt andet en genfødsel af Evo. Evo decket var oprindeligt et two-piece deck (To delt deck, ligesom de gamle Proto decks) men er nu kommet i ét stykke. Decket er firkantet neden under så man har optimal balance under grinds, hvilket også gør behovet for pegs mindre. Decket er med sine 1400g i den lidt tungere ende af skalaen men det er godt fordelt på deckets 53,3 cm lange og 11,3 bredde flade. Decket kan bruges med 100-120 mm hjul. Decket koster omkring 1.250 kr. så det er lidt dyrere end de fleste decks. Jeg kører selv med det sorte Evo deck (Blake Bailors signature) og syntes alt i alt det er et godt, stabilt og holdbart deck som kan anbefales til de fleste øvede riders, dog ikke til nybegyndere da det kan føles stort, klodset og tungt.
Patrick L.R. Jönsson
08-04-2016
Betyg: 5 av 5!
Fantastic
Andrew Mcgregor (Longniddry)
17-11-2016
Betyg: 5 av 5!
Trygg e-handel