Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

By Segway ES2 KickScooter

(1)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras

Beskrivning

Ninebot By Segway ES2 KickScooter ger elektrisk rörlighet till pendlare som är ute efter smart utrustning som kan bäras med när du åkt klart. Tack vare några innovativa funktioner kan denna elektriska sparkcykel användas både till fritid, shopping och pendling.

Du får fart genom att skjuta handtaget på styret framåt, och bromsar genom att dra det tillbaka igen - eller genom att använda bromsen som sitter bakpå. Styr gör du precis som på andra sparkcyklar - luta dig i den riktning du vill åka, och ES2 KickScooter tar dig dit.

Som många av Ninebot produkterna är denna e-sparkcykel packad med säkerhets- och miljömässiga egenskaper. Till exempel ett system som hanterar och ständigt övervakar batteriets strömnivå, temperatur och generella diagnostiker på din sparkcykel. Allt detta kommuniceras till Segway-appen som är kompatibel med de flesta smartphones (Android och IOS).

Kopplingen till appen gör också att din ES2 alltid är uppdaterad med senaste firmware. Den har också en antistöld-inställning, som gör att du alltid vet var sparkcykeln är och omöjliggör för en tjuv att aktivera den.

En särskild funktion för E2-versionen är att du även får atmosfärsljus och LED-ljus baktill. Dessa kan ställas in med appen för att matcha digg färgval. Dessutom har ES2-utgåvan en starkare motor än ES1-modellen, vilket ger en högre toppfart på 15.5 mph (25 km/t).

En unik funktion är det faktum att du kan faktiskt kan lägga till ytterligare ett batteri till KickScooter och därmed få utökad räckvidd och möjligheten att uppnå högre fart. Det ökar maxfarten på ES2 till 18.6 mph (30km/h) och ger dig en räckvidd av ungefär 28 miles (45km).

När du kört klart kan du vika ihop sparkcykeln med en enkel knapptryckning. Du kan alltså bära den som en vagn och lätt packa ihop den när du kommer fram.

Alla material har valts ut baserat på deras lätthet och strukturella styrka och hållbarhet. Materialen inkluderar magnesium, titan, carbon och aluminium,

Specifikationer:

- Motor: 250W nominal (max 500W)

- Kompatibel med både Android och IOS smartphones

- Max. hastighet: 12.4mph (25 km/t)

- Ungefärlig räckvidd: 15.5 miles (25 km)

- Max klättringsvinkel: 10°

- Max användarvikt: 220lbs (100 kg)

- Rekommenderad åldersgräns: 14 år eller över

- Rekommenderad användarlängd: 3' 11" - 6' 6" (120 cm - 200 cm)

- Ungefärlig uppladdningstid: 3.5 timmar

- Batterikapacitet nominell: 187Wh

- Batteri Management System: Överhettning, kortslutning, överström- och överladdningsskydd.

- IP Rating: IP54 (Stötsäker och resistent mot vatten)

- Drift-temperaturområde: 14 – 104°F (-10 – 40°C)

- Förvarings-temperaturområde: -4 – 122°F (-20 – 50°C)

Måttl:

- Ihopvikt: L: 45" (113 cm) x B: 17" (43 cm) x H: 16" (40 cm)

- Utfälld: L: 40" (102 cm) x B: 17" (43 cm) x H: 45" (113 cm)

- Vikt: 24.9lbs (12.5 kg)

Notera:

- Reglerna för att använda elektrisk fritidsutrustning på allmänna vägar varierar från land till land. Vi uppmanar dig att kolla med din lokala polismyndighet för reglerna i ditt land.

- Eftersom Segway KickScooter ES2 är en elektrisk utrustning rekommenderar vi att du endast använder den i torra förhållanden och inte på sandade eller grusade vägar.

- Du ska använda appen för att aktivera produkten.

Visa alla

recensioner   (1)

Svært enkel i bruk og lett å ta med i bil og buss/tog - selv lengre avstander går som en lek med "cruise control". Demping foran og bak gjør at selv fortauskanter kan forseres uten å risikere "livet".
Jon Kristiansen Borgmo (Greåker)
27-08-2018
Betyg: 5 av 5!
SkatePro