MENY
×
Tillbaka |

Osiris Loot Svart Skatersko

SEK 499:-
Osiris Skor
Zoom
Välj sko storlek 
Visa liknande produkter

Description

Loot skatesko från Osiris kommer med detaljer som gör dem bra för daglig skating. Den övre delen är gjord av syntetisk nubuck, konstläder och mesh, och skater skon har förstärkts i vissa områden för bättre hållbarhet. Med snörningssystemet får du ett par skateboard sko för bekväm passform.

Yttersulan har en cupsole-konstruktion med EVA-drop i mellansulan och en hälinsats för super komfort. EVA fotbäddar görs med latexskikt för hållbarhet och för att säkerställa en bra passform. Slitstarkt gummi mot nötning och för bättre hållbarhet.

Recensioner

Tyvärr riktigt dålig kvalité på skon. Jag har enbart använt skorna när jag åkt skateboard och jag har precis börjat lära mig - det vill säga att jag gör inte många trick som borde slita så mycket på skorna. Det har dock redan gått hål i sidan på skon samt i SULAN! Använt skorna kanske 5-6 gånger och det är hål i sulan... Rekommenderar starkt att köpa andra skor.
Jesper Carlsson (Göteborg)
22-10-2016
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Hej Jesper
Det är riktigt tråkigt att skorna har gått sönder. Skateskor slits mycket snabbt när man använder dom till skating sedan griptapen sliter mycket på skorna. Om du inte är nöjd med kvalitén, kan mycket gärna skicka oss några bilder av skorna, samt ditt ordernummer til email@skatepro.se, så ska vi se närmare på det för dig :)