Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
MENY
Tillbaka |
Ninebot Segway

Segway MiniLite

SEK 6.399:-
 
(2)
Zoom
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Beskrivning

Från Segway kommer MiniLITE hoverboardet. Det är Segway's version till de små åkare från åldern 6 och upp. Den har en hel del linkande funktionaliter som MiniPRO, men i en mer stripped down version.

MiniLITE gör det roligt att köra på hoverboard och den gör det tilgængeligt för barn. Tack vare kapaciteterna såsom 200 mikro-justeringar per sekund, lätt körande detection och kombinationsmöjligheten med app'en är denna Segway en ren fröjd för små åkare. Dessa funktioner vill have dem på väg snabbt och inspirera självtillit till att lära manövern snabbare och mer säkert.

De är primärt kontrollerad av knäkontroll-baren som försiktigt böjer till formen av innerlåret. Genom att luta sig i den riktning du gärna vill köra reagerar MiniLITE efter det och tager dig dit. Denna segboard är gjord till åkare med en vikt mellan 10-80 kg.

Med App-konnektiviteten får du en kombinerat serie av möjligheter som både är roliga och informativa. Från statistik av användandet till åkare-nearby funktionen vill app'en hjälpa dig med att utveckla både din åkning och hjälpa dig med att utveckla räckvidden genom mer smart användning. App'en är tillgänglig till både Android och IOS och vill låta dig kontrollera många olika funktioner såsom LED ljus färg, tjecka batteristatus. Med app'en aktiverar du också maskinens alarm som vill varna dig om någon försöker att stjäla din dyrbara åkning.

Materialerna är alla valt pga. deras lätta egenskaper och också för deras strukturella styrka och hållbarhet. Material inkluderar magnesium, titanium, carbon och aluminium.

Specifikationer:

  • Motor: 2 x 350 watt nominal
  • Kompatibel med både Android och IOS smartphones
  • Max. hastighet: 16km/h (10mph)
  • Omtrentlig räckvidde: 18 km (11.2 miles)
  • Max klatrevinkel: 15°
  • Max brugervægt: 80 kg (176lbs)
  • Omtrentlig opladningstid: 3 timmar
  • Vikt: 12.5 kg (28lbs)
  • Mål: L:263 mm x B:590 mm x H:590 mm

Notera:

Reglerne för att tage elektriske fritidskøretøjer på offentlige veje varierer från land till land. Vi opfordrer dig till att tjekke med ditt lokale politi eller offentlige autoritet för specifikke regler i ditt land.

Siden MiniLITE är ett elektrisk køretøj rådgiver vi brugere till endast att använda det i tørre forhold och inte på sandede eller mycket støvede overflader.

Till vores UK kunder må vi tyvärr informere att Segway MiniLITE inte kommer med ett UK stik till oppladeren. Därför är ett adapter-stik påkrævet.

Specifikationer
Charger Plug Type:
EU
recensioner  
 
(2)
Kanon lille Segway, er ganske tilfreds
Kenneth Steinmejer Jensen
31-01-2019
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 2 recensioner