Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Felix Boa 18/19 Dam Snowboard Boots

Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Med Felix Boa snowboardboots för kvinnor, har Burton byggt boots som passar särskilt för kvinnor. True Fit design ser till att allt från foder, yttre plös, baseplates och snörning är konstruerat för kvinnor.

Dessa boots har Dual Zone Boa - som inte bara gör det enkelt att omsluta dina fötter perfekt med Boa justeringshjul. Dessutom ger det en mycket mer precis omslutning tack vare systemet med dubbla zoner. Det betyder att istället för en kanal för snören som går igenom bootsen har två separata kanaler för varje snöre i Boa justeringshjul. På så sätt sitter bootsen mer precis och tight. Därav får du bättre kontroll, känsla och kraftöverföring.

Du kommer att uppleva Burtons kärlek för research och utveckling med de speciella fodren. De har en teknologi som gör att de andas och använder termiskt aktiverad kol invävt i fodret - Burton kallar denna teknologi för Dryride Heat Cycle Lining. Den utstrålar och reflekterar kroppsvärme för att hålla dina fötter varmare men låter samtidigt fukt avdunsta.

Teknologierna Focus Cuff och Plush Cuff 1.0 är två element som optimerar komfort och kontroll. De ser till att din fot är väl omsluten, att hälen håller sig på plats och din vad får stöd av stretchzoner i neopren.

Felix snowboardboots har en medium till styv flexibilitet (respons: 6) och är perfekt för all-mountain åkning och freeriding - från pist till mjuk pudersnö.

Specifikationer

Flex:
Mellan
Nivå:
Nybörjare, Medelnivå, Avancerad
Riding Style:
All Mountain, Freeride
Kön:
Kvinna

Från samma märke

Visa alla

SkatePro