Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Hero Målvaktsmask

(11)
Slutsåld vara. Kan inte levereras

Från samma märke

Beskrivning

Hero målvaktsmask från Tempish är gjord för professionella innebandyspelare. Med stort fokus på detaljerna har Tempish skapat det bästa skyddet du kan önska som en målvakt.

Tillverkad av stark och tålig ABS plast och IFF godkänd. PE baserad bandage stoppning med justerbart hakskydd. Pannan vilar på en remsa CoolMax materialet för optimal ventilation. Detta bekräftas ytterligare säkerställas genom läget hos ventilationshålet på hela masken.

En omdesignad stål front skyddar ansiktet och ger en udsynd till spelet. Masken är fullt justerbar för en perfekt passform.

Specifikationer

IFF Certifierad:
Ja
Visa alla

recensioner   (11)

Hej! Färgen har släppt på hakskyddet efter att ha använts två gånger så vi skulle vilja byta till en ny, väldigt nöjda annars med snabb leverans, pris och passform. /Carola Lööv
Carola lööv (Storvreta)
29-03-2019
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Vad tråkigt att höra att färgen så snabbt har släppt. Ta några bilder på detta problem och maila in dem till email@skatepro.se så ska vi kika på detta och försöka hitta en lösning.
/Niklas
Extremt snygg och cool hjälm. Enda nackdelen är att spännena släpper väldigt lätt, vilket kan bli ett problem på match. Men skulle köpt den ändå även om jag vetat detta.
O. idestål (Solna)
02-01-2019
Betyg: 4 av 5!
Mycket perfekt målvakts hjälm med samma form som Promask men till skillnad mot Promask har tempish hjälmen lös tag bar svet band och bettre inner foder som gör att svettet inte rinner ner i ögonen och ansiktet.
Mikael Florén (Borlänge)
13-08-2018
Betyg: 5 av 5!
Mkt bra mask samt bra pris.
Robin Sandström (Södertälje)
06-03-2018
Betyg: 5 av 5!
Bra pris och snabb leverans för en bra mask.
Erik Franson (Hägersten)
09-01-2018
Betyg: 5 av 5!
Snygg mask, bra pris och snabb leverans, riktigt nöjd!
Filip Toszegi (Vara)
07-01-2018
Betyg: 5 av 5!
Bra mask bra pris,snabb leverans
michael lundberg (Märsta)
25-10-2017
Betyg: 5 av 5!
Snygg mask billigt pris.
Mikael Bergman (ÖRNSKÖLDSVIK)
28-02-2017
Betyg: 5 av 5!
Solid målmandshjelm. Jeg købte hjelmen, da jeg ikke gider at købe en 'mærkevare-hjelm" til det dobbelte. Den virker solid og har samme funktioner som de dyrere hjelme.
T. Nielsen (Horsens)
11-05-2017
Betyg: 5 av 5!
Visa alla 11 recensioner
SkatePro