Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Super 7 HD 16/17 Offpist Skidor + SPX 12 Bindning

(2)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Denna prisvinnande freeride-skida vill få smilet fram på alla som älskar att jaga pudersnö. Super 7 HD är en dedikerad off pist skida perfekt till pudersnö på baksidan av berget. HD-utgåvan är förstärkt med en karbon- och basalt-vävd konstruktion. Detta säkrar en mer stabil och kraftfull skida. Med Pulver Turn Rocker design, lättvikts Air Tip konstruktion och 116mm midjebredd säkras bra flyt. Det ökar skidans manövreringsduktighet i lös snö och förhindrar tendser till att tippning. Denna skida är designad till äventyr i off pisten.

Ideala till 100% Off pist

Bindning: SPX 12

Notera: Vid samlat köp av skidor och bindningar hos oss monterar vi gratis bindningen på dina skidor. Om du önskar att vi monterar och justerar bindningarna, skriv då informationen när du går Till Kassan.

Specifikationer

Midje bredd:
116mm
Bästa användning:
Freeride
Nivå:
Avancerad
Radius:
20m
Core material:
Trä, Carbon, Basalt
Profil:
Camber, Tip och Tail Rocker
Bindning:
Inkluderat. bores i
DIN Intervall:
12

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (2)

Bästa skidor jag åkt på. Bar mig (84kg, halvbra åkare) i riktigt lös snö. Snabba att svänga vilket var bra när det blir tajt mellan träden. Både i lössnö och i run out. Har åkt på Sin 7 tidigare men de klarar inte puder. Super 7 funkar fin i pisten också, om det finns snö och inte är is.
Viking H. (Stockholm)
15-01-2018
Betyg: 5 av 5!
Fantastiske ski. Fikk kjørt dem i 30cm puddersnø i helgen og de svarte 100% til forventningene. Hadde sjekket alt av tester før jeg kjøpte dem. Gleder meg til nye turer i terrenget. Takk for super service og oppfølging
Steinar Sjøberg (Vennesla)
19-02-2018
Betyg: 5 av 5!
SkatePro