MENY
×
Tillbaka |

Vex VT1 Sneaker blå

SEK 669:-
Vex Skor
Zoom
Välj sko storlek 

Beksrivning

VEX VT1 är en kvalitets sko som är designad för att tillmötesgå kraven från sparkcykel riders, medans den fortfarande kan användas i vardagen av alla.

Den översta delen är gjord av kraftigt mockaskinn och den vulkaniserede sulan är tjock med 400NBS hållbarhets godkännelse, skyddar den hälen bra emot hårda landningar och slag. 400NBS gummit är ett bra val för en sula som ska vara flexibel men inte må spricka.

 

Recensioner

Ren besvikelse. Stod att de var förstärkta under foten , för kickbikning. Min son har använt dem vid 3 tillfällen och redan nästan sönder under. Köpte dessa hos er, för ni ska ju sälja bra skor till kickbike.
Åsa Källner (Aneby)
19-04-2016
Betyg: 1 av 5!
Svar från SkatePro:  Tråkigt att höra att era nya skor redan har börjat gå sönder. Skicka gärna några bilder på dessa skor tillsammans med ert ordernummer till email@skatepro.se så ska vi se på skorna och försöka lösa detta problem.
/Niklas
slits snabbt annars bra
Laila Skarström (Limmared)
05-12-2015
Betyg: 3 av 5!
Svar från SkatePro:  Kul att höra att du gillar skorna. Det finns många olika orsaker till att skateskor slits och det beror vanligtvis på hur ny griptape man har. Ju nyare griptape, ju snabbare slits skorna. Det beror såklart också på hur ofta man åker. Är det något som du tycker att vi ska se på, kontakta oss gärna på email@skatepro.se med några bilder och en förklaring.
Dette er et par gode sko. De har bra grep til griptapen, slik at du får god kontroll over sparkesykkelen. Den nedre delen av skoen er tykk, så den tar godt i mot for landinger ned store gaps/drops. Den sitter behagelig på foten og har god holdbarhet. Det eneste negative er at sålen er litt tynn, men ellers er skoen veldig god til både å gå og kjøre i. - SkatePro Team rider
Kristian Roa Gran
31-03-2015
Betyg: 4 av 5!