Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Slider Pro 1

(3)
Video
Video
Slutsåld vara. Kan inte levereras

Beskrivning

Huffy Pro 1 är utrustningen med en 5-delad oversized stålram i en geometrisk design, som skapar en lägre tyngdpunkt, vilket hjälper vid hög hastighet och säkrar stabilitet.

Oversized threadless stål styre i en extra bred design samt Green Machine framhjul och Huffy bakhjul med minimalt mönster, säkrar att man lätt slidar och driftar med full kontroll. Huffy Lo-back sätet är kompakt men fortfarande komfortabelt.

Specifikationer:

  • Skrivbroms: 160mm
  • Styre: B. 700mm
  • Framhjul: 20" x 2,5"
  • Bakhjul: 1000g

Rekommenderas från 12 år eller en längd av 151cm och längre.

Notera:
Det är viktigt att efterspänna alla delar innan man tar slideren i användning. Bromsen ska köra fritt runt, går den för mycket emot ska man justera bromsen så skivan roterar fritt.

Bromskabeln ska klickas fast via den medföljande plast clipen (se närbild). Den ligger ofta lös i lådan, men är viktig att få monterad, då bromskabeln annars kan bli insnurrad omkring styret och därmed gå av.

Visa alla

recensioner   (3)

Verkar stabila och bra allt verkar hålla på den blåa. Den röda lite mindre sprack orginaldäcken på direkt, så det är bra det följde med extra bättre däck.. här är en film när barnen åker: https://youtu.be/eql0QkPb_RE
Tomas Årjes (Surahammar)
29-03-2016
Betyg: 4 av 5!
Den er fin til mig men de plastik hjul er ikke det bedste og jeg tro jeg vil set den til salg den er nœsten hel ny
Marcus knudsen
15-07-2016
Betyg: 3 av 5!
Visa alla 3 recensioner
SkatePro