Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Swath Boa Snowboard Boots

(3)
Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Burton Swath Boa snowboardboots är fantastiska boots för all-mountain, med medium-hård flex.

Dessa boots har dubbelt Zone Boa. Det gör det inte bara enkelt att omsluta dina fötter perfekt med Boa justeringshjul, det ger även en mycket mer precis omslutning tack vare det dubbla zon-systemet. Detta innebär att istället för en kanal för snörningen har dessa boots två separata kanaler för varje dubbel Boa hjulsnörning. På så sätt sitter bootsen mer exakt och tight så du får bättre kontroll, känsla och kraftöverföring.

Imprint 3 foder har mycket bra funktioner som säkerställer bra passform, optimerad kraftöverföring och skön komfort. De har en teknologi som andas, då de använder termiskt aktiverat kol som är invävt i fodret. Burton kallar denna teknologi för Dryride Heat Cycle Lining. Detta utstrålar och reflekterar kroppsvärme för att hålla dina fötter varma, samtidigt som de låter fukt avdunsta.

Focus Cuff är implementerad för att optimera komfort och kontroll. De ser till att dina fötter är väl omslutna, att hälen håller sig på plats och att dina vader får stöd av stretchzoner i neopren.

Avslutningsvis har dessa snowboardboots för all-mountain och backcountry medium flex (Respons: 5), och du får komfort genom den gjutna EVA-fotbädden och Vibram yttersulor med utmärkt studs och dämpning.

Specifikationer

Flex:
Mellan
Nivå:
Nybörjare, Medelnivå, Avancerad
Riding Style:
All Mountain, Freeride
Snörnings system:
BOA
Kön:
Man

Från samma märke

Visa alla

recensioner   (3)

Good comfortable and performance. Good lacing system Quick shipping
Kevin Jarvis (Leksand)
28-02-2019
Betyg: 5 av 5!
Bra boots!
Eduardo Rodriguez (Johanneshov)
13-02-2019
Betyg: 5 av 5!
Köpte precis dessa boots, sitter stabilt och skönt på foten. Ser fram emot testa dom i backen. Rekommenderar en halv storlek större än vanligt, då man oftast har tjocka strumpor och inte vill frysa sönder tårna. Hälen sitter som gjutet, Burton levererar.
Mathias Löfgren (Trollhättan)
13-11-2018
Betyg: 5 av 5!
SkatePro