×
Meny

Längdskidor paket

Bra att veta

Ta en genväg, spara lite pengar - köp ett längdskidspaket


Att välja att köpa en komplett uppsättning kan spara både mycket tid och hänsyn. Dessutom uppnår du ofta en rabattrabatt när du köper ett komplett set från samma tillverkare. Det största pluset när du köper ett komplett längdskidspaket är att du kan vara helt positiv att alla delar passar och spelar perfekt tillsammans med varandra från dag ett.

Varje paket från detta avsnitt innehåller en uppsättning skid, stövlar, stavar, bindningar och ett SkatePro längdskidspår. Den enda uppsättningen med inga stövlar ingår är Skigo Classic Cross Country Kids skidpaket. Denna uppsättning kommer med en uppsättning skidor, enkla bindningar med ett lättanvänt kontrollband och poler.

Våra längdskidspaket bygger på våra experters rekommendationer, och du kan vara säker på att varje liten detalj har varit upp till övervägande och diskussion innan det slutliga paketet har lanserats på denna sida.

Det finns ett längdskidspår för alla


Om du olyckligt förlorar att bryta din skidutrustning, är det en fördel att köpa ett längdskidspaket från ett känt varumärke som Salomon, Madshus, Yoko eller Fischer, att du säkert kan hitta reservdelar oavsett vad land i världen du besöker för skidåkning.

I vårt utbud av längdskidspår paket hittar du både paket som passar nybörjare, erfarna och professionella längdskidåkare.

När du köper både skidor och bindningar från SkatePro, monterar vi dina bindningar gratis. Om tillämpligt, lägg till din startstorlek som en kommentar till din beställning.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor