×
Meny

Längdskidor paket

Bra att veta

Ta en genväg, spara lite pengar - välj ett längdskidor paket

Att köpa ett komplett set kan spara dig både tid och en del övervägande. Utöver det får du ofta en god rabatt när du köper alla delar från samma tillverkare. Den största fördelen med att köpa ett längdskidor paket är att du kan vara säker på att alla delarna passar ihop från dag ett.

Alla paket från denna sida inkluderar ett par längdskidor, pjäxor, stavar, bindningar och en SkatePro skidrem. Det enda paketet som inte innehåller pjäxor är Skigo längdskidor paket för barn. Detta set kommer med ett par skidor, bindningar med enkla remmar samt ett par stavar.

Våra längdskidor paket är baserade på våra experters rekommendationer och du kan på så sätt vara säker på att alla detaljer har diskuterats innan det kompletta paketet sattes samman.

Det finns ett längdskidor paket för alla

Om du har oturen att tappa bort eller ha sönder en del av din skidutrustning är det en fördel att köpa utrustning från välkända märken så som Salomon, Madshus, Yoko eller Fisher, på så sätt kan du vara säker på att det finns reservdelar tillgängligt oavsett vilken skidort du befinner dig på.

I vårt utbud av längdskidor paket finner du både paket passande för nybörjare, övade åkare och professionella.

När du köper både skidor och bindningar från SkatePro, monterar vi bindningarna åt dig utan extra kostnad. Om du önskar bindningarna monterade, lämna en kommentar till din order med skostorlek.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor