Jul
Beställ senast 17. dec.  -  Läs mer
×
MENY

Custom trick sparkcyklar

  Filter
Total höjd
Kompression typ

Bra att veta

Custom trick sparkcyklar - Stå ut från mängden

På denna sida kan du se vårt breda utbud av custom trick sparkcyklar. Custom sparkcyklar är det perfekta valet för dem som vill ha starkast setup med delar från olika märken. Så du är säker på god kvalitet och hållbarhet, medans du kan matcha delar med din personliga stil.

Vad sägs om det svåra tricket som du alltid velat prova men inte vågade? En custom stunt sparkcykel kan ge dig mer självförtroende att prova det tricket. Det finns få versioner av varje custom sparkcykel, så du kan vara säker på att sticka ut från mängden på den lokala skateparken.

Matcha din längd och stil

Alla delar på en custom sparkcykel är noggrant utvalda för att göra den så hållbar som möjligt. Du kan hitta olika setups med olika kompressionssystem för att passa din specifika åkstil och din längd. En custom sparkcykel är också ett bra val för höga åkare som kan uppleva svårigheter att hitta en hållbar sparkcykel hos vanliga återförsäljare. Våra custom trick sparkcyklar är generellt tillgängliga i storlekar från 79 cm till 98 cm.

Custom sparkcyklar blir hämtade in och monteras av våra experter i vår verkstad, så att de är redo att ta ur lådan och användas omedelbart då du får den.

Bygg din egen stunt sparkcykel

Vi rekommenderar dig att ta en titt på " Bygg en sparkcykel"-funktionen, som är ett utmärkt verktyg för att bygga din egen stunt sparkcykel om du vill mixa och matcha mellan stil och varumärken. Det är särskilt användbart om du inte kan hitta en custom sparkcykel som passar dig.

Kompletta sparkcyklar till rimliga priser

På SkatePro erbjuder vi också kompletta sparkcyklar, där alla delar är tillverkade av samma tillverkare. Kompletta stunt sparkcyklar är mycket lämpliga för nybörjare som bara vill njuta av att åka sparkcykel, och även de mer avancerade åkarna. Det är också ett bra sätt att hålla sig inom en budget, eftersom det kommer att bli dyrare att välja varje del för sig. Se de vanligaste trick sparkcyklarna här.


Kolla in våra custom sparkcyklar nu!