×
Meny

Custom sparkcykel

  Filter
Total höjd
Kompression typ

Bra att veta

Custom sparkcykel - Stå ut från mängden

På denna sida kan du se vårt breda utbud av custom trick sparkcyklar. En custom kickbike är det perfekta valet för dem som vill ha en stark setup med delar från olika märken. Så du är säker på att få god kvalitet och hållbarhet, medans du kan matcha delar med din personliga stil.

Vad sägs om det svåra tricket som du alltid velat prova men inte vågade? En custom kickbike kan ge ditt självförtroende en extra boost så att du vågar prova just det tricket. Det finns endast få exemplar av varje custom sparkcykel, så du kan vara säker på att sticka ut från mängden i den lokala skateparken.

Matcha din längd och stil med en custom kickbike

Alla delar på en custom sparkcykel är noggrant utvalda för att göra den så hållbar som möjligt. Du kan hitta olika setups med olika kompressionssystem för att passa din specifika åkstil och din längd. En custom sparkcykel är också ett bra val för långa åkare som kan uppleva svårigheter att hitta en hållbar sparkcykel hos vanliga återförsäljare. Våra custom trick sparkcyklar är generellt tillgängliga i storlekar från 79 cm till 98 cm.

Custom sparkcyklar blir monteras av våra experter i vår verkstad, så att de är redo att ta ur lådan och användas omedelbart när du får den.

Bygg din egen trick sparkcykel

Vi rekommenderar dig att ta en titt på " Bygg en sparkcykel"-funktionen, som är ett utmärkt verktyg för att bygga din egen stunt sparkcykel om du vill mixa och matcha mellan stil och varumärken. Det är särskilt användbart om du inte kan hitta en custom sparkcykel som passar dig.

Kompletta sparkcyklar till rimliga priser

På SkatePro erbjuder vi också kompletta sparkcyklar, där alla delar är tillverkade av samma tillverkare. Kompletta trick sparkcyklar är mycket lämpliga för nybörjare som bara vill njuta av att åka sparkcykel, och även de mer avancerade åkarna. Det är också ett bra sätt att hålla sig inom en budget, eftersom det kommer att bli dyrare att välja varje del för sig. Se de vanligaste trick sparkcyklarna här.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor