×
Meny

North x William Holm Favs Paket

Beskrivning

Spara upp till 30% på din anpassade skoter och få en GRATIS SkatePro T-shirt med North x William Holm Favs Package!

North x William Holm Favs Package är en samling stuntskoterdelar av högsta kvalitet som handplockats av ingen mindre än vår teamförare William Holm. Detta paket är tillverkat för de mest krävande förarna och innehåller de finaste komponenterna från North Scooters, ett varumärke som älskas av förare över hela världen. Bygg din anpassade setup från dessa delar:

  • North Horizon 6,2" G2 däck: Designad för gatukörning med gott om utrymme för fötterna och byggd för att möta kraven från scooterscenen. Välj mellan olika längder och njut av styrkan hos det 3D-smidda styrröret.
  • North Campus SCS G1 eller G2 styrstång: Dessa T-bågar är starka och redo för SCS utan några modifieringar, och är byggda för att klara de tuffaste shredding-sessionerna.
  • North Profile SCS klämma: Få ett starkt grepp om skoterns kompressionssystem med denna ultrasnygga fyrhjuliga klämma som är utformad för tuffa körningar.
  • North LH G1 & G2 gafflar: Gafflar i ett stycke av aluminium som är kompatibla med hjuldiametrar från 110 mm till 120 mm.
  • North Signal G1 & G2-hjul eller North Fullcore G1 & G2-hjul: Upplev låg vikt, hållbarhet och utmärkt grepp för alla dina trick, oavsett om du kör på gatan eller i skateparken.
  • North Industry & Essential-grepp: Hitta den perfekta balansen mellan mjukhet och hållbarhet med dessa superfina grepp.
  • SkatePro Scooter griptape eller North Scooter griptape: Få det perfekta greppet för dina trick med dessa griptapes som finns i olika färger.

Inte nog med att du sparar upp till 30% på dessa avancerade scooterdelar, du får också en GRATIS SkatePro t-shirt, för varför inte representera din favoritskateshop med stil?

Med möjligheten att låta våra experter montera den utan krångel har det aldrig varit enklare att få din drömskoter konfigurerad. Så varför vänta? Dyk in i en värld av professionella scooterdelar med North x William Holm Favs Package idag!

Visa alla

SkatePro