Utförsäljning
Spara upp till 80%  -  Mer än 300 nedsatta varor!  -  Klicka här
×
MENY

Skate T-shirts

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Skate T-shirts för folket


Oavsett om du gillar skateåkning eller bara gillar att ha ett coolt och avslappnat utseende, är skate-t-skjortan det perfekta för dig.

Skate t-tröjor kommer i många stilar, former och färger. Vi har lagt ett stort urval av de hetaste skate-t-shirtsen från de coolaste varumärkena så att du kan visa upp din stil. Från slipsfärg till fantastiska utskrifter - Valet är ditt.

Gjord för att bäras


Hoppar du trappor, slipskenor, flipar eller släpper verter, då är skate t-shirts din sak. Skjortorna är utformade för att ge dig en bra passform och låter dig vrida, vända och höja dina armar utan några problem.

Vi bär, vad vi säljer så du kan vara säker på att alla våra t-shirts är högkvalitativa och har en bekväm passform - vi vet att kläder är slitna att användas. Skate t-shirts har varit en vanlig del av den vanliga modescenen under lång tid på grund av sin komfort och coola design.

Vi har valt de coolaste mönster och stilar från många olika märken som DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Lucky, Volcom, Etnies, Distribution Supply, Tilt, Alis, Valo, Independent och mycket mer.

Många av våra mest populära skate-t-shirts finns också i barnens storlekar eftersom vi vet att de unga också vill se sitt bästa när de skate eller bara hänger ihop. Vi lägger alltid till fler coola t-shirts till vårt urval, så var noga med att kolla in våra senaste tillägg till klädkategorin här.

Håll färgen och skriv ut - tvätta inuti


Om du vill behålla kvaliteten på dina skate-t-shirts kan du vrida den inuti och sätta den i tvätt på 30-40 grader. På så sätt kan färgen på insidan tona lite, men utsidan av t-skjortan blir densamma - detsamma gäller för utskriften. Kläder av 100% bomull kommer inte att krympa med vanlig tvätt, men det kommer att vara i torktumlaren. Så om du tror att den nuvarande passformen redan är toppklart, föreslår vi att du använder en trasa för torkning.