×
Meny

Skate T-Shirt - Sparkcyklar

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Vilken typ av scooter T-shirt ska man ha?

En skate T-shirt är en viktig del av alla sparkcykel åkares look. Det finns inga gränser inom sparkcykel världens mode, så du kan välja från de mest utstickande plagg till en helt klassisk svart eller vit T-shirt. Det finns heller inga regler angående långa eller korta armar så du bör välja utifrån det du känner dig mest bekväm med.

Skate T-shirts - Det bästa valet

Du bör bära en T-shirt som andas och har en bekväm passform. Speciellt under sommaren vill du gärna undvika att svetten rinner efter en lång session i parken. Du behöver en T-shirt som säkerställer en god rörelsefrihet och som inte begränsar dig på något sätt när du utför tricks. Överväg att införskaffa en skate T-shirt med ökad hållbarhet. Om du upplever oönskade fall under din session kommer en bra T-shirt motstå slaget, och inte gå sönder.

Välj din T-shirt skate stil

De flesta sparkcykel märken erbjuder en avslappnad look bland sin kollektion. Detta är den vanligaste och mest populära stilen bland sparkcykel åkare. Stora tröjor med klara färger hjälper dig att sticka ut från mängden med hip-hop inspirerad stil. Det finns även skate T-shirts med en tightare passform för en mer punk inspirerad stil.

Uppdatera din stil och kolla in vår kollektion av Skate kläder.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor