×
Meny

Atomic Längdskidor Paket Barn Klassisk

Beskrivning

Atomic Classic Junior längdskidpaket är ett utmärkt sätt att få ditt barn att börja med längdskidåkning. Paketet innehåller allt ditt barn behöver för att ta sig ut i spåren, inklusive:

  • Atomic Classic längdskidor: Dessa skidor är utformade speciellt för junioråkare, och de erbjuder en bra balans mellan prestanda och hållbarhet. De är tillverkade med en lättviktskärna som gör dem enkla att manövrera, och de har en hållbar bas som håller för många års användning.
  • Atomic-bindningar: Dessa bindningar är kompatibla med Atomic Classic längdskidor och ger en säker och bekväm passform. De är också lätta att justera så att du kan få perfekt passform för ditt barn.

Du kan också lägga till följande artiklar i ditt paket:

  • Atomic längdskidpjäxor: Dessa pjäxor är utformade för att ge komfort och stöd för juniora skidåkare.
  • Handskar eller vantar: Ett par bra handskar eller vantar är viktigt för att hålla ditt barns händer varma i spåren. Vi erbjuder en mängd olika handskar och vantar som är perfekta för längdskidåkning, och de är alla tillverkade av högkvalitativa material som håller ditt barns händer varma och torra.
  • SkatePro skidväska för längdskidor: En skidväska är ett bra sätt att skydda dina skidor från skador när du inte använder dem. Vi erbjuder en mängd olika skidväskor som är utformade för att passa längdskidor, och de är alla tillverkade av slitstarka material som håller i flera år.

Atomic Classic Junior längdskidpaket är det perfekta sättet att få ditt barn att börja med längdskidåkning. Med allt de behöver i ett paket kan du vara säker på att de har allt de behöver för att ha en fantastisk tid i spåren.

Visa alla

SkatePro