Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Redline Carbon Intelligrip Skin Skidor + Move Bindning

Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

I en kombination med det bästa av det bästa kommer det här paketet, som inkluderar Madshus Redline Intelligrip Skin skidor och det nya bindningsystemet MOVE från Rottefella.

De vallningsfria Intelligrip-skidorna är kända för att ge en problemfri tillgång till att få ut det bästa i spåret utan att behöva lägga tid på att valla. Uppför ger motståndet av dess Mohair bra fäste i skön, och när du ska åka utför ligger håren ner, vilket ger goda glidegenskaper.

Utöver detta är Redline-skidorna kända för sina egenskaper. Det är high-end-skidor, gjorda med ett högt spann och ett belag specifikt för mjuk snö. Skidorna är tillverkade med en triaxial carbon och glasfiber cap, som säkrar bra vridstyvhet och styrka. Dessutom har skidorna Rohacell skumkärna som hjälper med att ge dämpande egenskaper och ger styrka och styvhet till skidorna utan extra vikt.

Det unika med denna uppsättning är MOVE-bindningarna från Rottefella. Med en mycket teknologisk lösning på en NIS 2.0 skiva kan du nu justera din position på skidorna med en enkel knappvridning.

Denna MOVE-knapp låter dig justera placeringen, medan du står på skidorna. Detta låter dig justera positionen till att passa klättring uppför en backe, och för högre hastigheter och bättre glid utför.MOVE-systemet förser skidåkaren med 48 mm av justering. 24 mm framåt från mittpositionen och lika mycket bakåt.

Detta system är redan godkänt av FIS för alla typer av tävlingar.

Formonteret: NIS 2.0 + Rottefella MOVE Bindningar

Rekommenderat: Välj skidor som passar skidåkarens vikt + en skidlängd ca 25 cm. högre än personens längd.

Skidlängd vs skidåkarens vikt:

  • 200 cm - 75 kg - 85 kg
  • 205 cm - 75 kg - 85 kg
  • 205 cm - 85 kg - 95 kg
  • 210 cm - 85 kg - 95 kg
  • 210 cm - 95 kg +

Specifikationer

Bindning:
Ingår
Sula (bas) Typ:
Skinn
Vallning:
Vaxfri
Skidor vikt:
Kompatibla Bindningar:
Rottefella MOVE™
Skid Typ:
Klassisk
Skidor Insving:
44/42/44mm
Skiva premonterad:
Ja

Från samma märke

Visa alla

SkatePro