MENY
Tillbaka |

Yoko Yxc Optigrip 2.1 Klassisk Race Skidor

SEK 2.899:-
SEK 3.599:- SPARA SEK 700:-
Yoko längdskidor og skikläder

Bra att veta

Zoom
Välj längd 
Spara till senare
 styck

Description

En polyurethan, vallningsfri skida med förstärkt carbon struktur, har ett brett spektrum och är designade till aktiva skidåkare. Utvecklade til amatör race skidåkare som söker en lätt och enkel skida med mindre besvärlig vallning till de olika väderförhållandena. OptiGrip beläggningen på skidans sula gör att den inte ska ha fästvalla - hela sulan både fäster och glider. Därför kan man välja denna skida i längder från +5cm till +20cm av åkarens höjd. Yoko OptiGrip skidan vill nå normalt glid och grepp efter 5 till 10 km skidåkning. I löpet av denna period slipar snökristallerna extra överflöd bort, och skidorna vill vara optimerade till maximal prestation. Önskar man att förbättra fästet till mer kuperad terräng kan man rubba fästzonen försiktigt med sandpapper.

Optigrip 2.1: Bara vallafickan är coatad med OptiGrip beläggning. Glidzonen ska ha glid-valla. När det känns nödvändigt kan vallafickan rubbas med sandpapper för att optimera fästet.

Rekommenderad: Välj en skida, som passar med skidåkarens vikt + skidlängden ca 25 cm längre en personlängden.

Notera: Vid samlat köp av skidor och bindningar hos oss monterar vi gratis bindningen på dina skidor. Om det är aktuellt, ska du skriva din pjäxstorlek som kommentar till din order.

Specifikationer

Kompatibla Bindningar:
NNN/NIS, SNS Klassisk
Skid Typ:
Klassisk
Voks:
Voksfri
Sula (bas) Typ:
Mærkespecifikt
Skid kärna:
Polyurethane core
Skid sula:
Optiwax glide pre-waxing. Optigrip 2.1 coatin
Skidor Insving:
43-44-44mm
NIS skiva premonterad:
Nej

Bra att veta

Recensioner

Inga recensioner. Var den första som gör en recension på denna produkt.

Trygg e-handel