MENY
Tillbaka |

Yoko Yxc Optigrip 2.1 Race Skidor

SEK 2.999:-
SEK 3.699:- SPARA SEK 700:-
Yoko längdskidor og skikläder

Bra att veta

Välj längd
×
Spara till senare
 styck

Description

En polyurethan, voksfri skidor med förstärkt carbon struktur, har ett brett spektrum och är designad till aktive skiløbere. Utvecklat till amatør race skiløbere, som søger en lätt och lätt skidor med mindre besværlig voksning till de olika vejrforhold. OptiGrip belægningen på skiens sula gör att den inte ska have fæstevoks - hela sulan både fæster och glider. Därför kan man välja denna skidor i längder från +5cm till +20cm av løberens höjd. Yoko OptiGrip skidor vill nå normal glide och grepp efter 5 till 10 km skiløb. I løbet av denna periode sliber snekrystaller extra yta borta, och skiene vill vara optimeret till maximal prestation. Ønsker man att förbättra fæstning till mer kuperet terræn kan man rubbe fæstezonen forsigtigt med sandpapir.

Optigrip 2.1: Endast smørlommen är coatet med OptiGrip beläggning. Glidezonen ska have glider-voks. När det skønnes nödvändigt can smørlommen rubbes med sandpapir för att optimere fæstet.

Rekommenderat längd: Skiløberens höjd + ca. 5 - 20cm

Notera: Vid samlet köp av skidor och bindinger hos os, monterer vi gratis bindingen på dina skidor. Om det är aktuelt, ska du skrive din støvlestørrelse som kommentar till din order.

Specifikationer

Kompatibla Bindnings System:
NNN/NIS, SNS Klassisk
Skid Typ:
Klassisk
Voks:
Voksfri
Sula (bas) Typ:
Mærkespecifikt
Skid kärna:
Polyurethane core
Skid sula:
Optiwax glide pre-waxing. Optigrip 2.1 coatin
Skidor Insving:
43-44-44mm

Bra att veta

Recensioner

Inga recensioner. Var den första som gör en recension på denna produkt.

Trygg e-handel