×
Meny

Rowing Surfskate

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Ta din surfing till gatorna med Long Island Rowing Surfskate, den ultimata carvingkompisen.

Den här skickligt utformade surfskaten har ett 29,5" (75 cm) däck av förstklassig lönn, vilket ger en optimal balans mellan styrka och flexibilitet för en dynamisk åkupplevelse. Den generösa bredden på 24,1 cm (9,5") ger gott om utrymme för fötterna, vilket säkerställer stabilitet och kontroll när du carvar och flowar. Den uttalade kicktailen ger ökad mångsidighet, så att du enkelt kan göra ollies och andra freestyle-trick.

Long Island Rowing Surfskate är utrustad med en hjulbas på 16,5 tum (41,9 cm) och responsiva inverterade kingpin-truckar som ger en oöverträffad carvingkänsla. Standardhängaren och carvingtruckarna ger en smidig och kontrollerad åkning, perfekt för att efterlikna känslan av att surfa på land. Denna surfskate är redo att ta dig med på en surf-inspirerad resa, oavsett om du cruisar på gatorna, carvar genom koner eller bara njuter av spänningen i åkningen.

Förbättra din surfträning eller njut av den rena glädjen i att carva med Long Island Rowing Surfskate. Upplev den perfekta blandningen av prestanda, stil och mångsidighet - allt förpackat i ett otroligt paket.

Specifikationer

Deck material:
Lönn
Axelavstånd:
16.5" (41.9cm)
Nose Längd:
3.30"
Tail Längd:
5.57"
Deck längd:
29.5" (75cm)
Deck bredd:
9.5" (24.1cm)
Bräda specifikationer:
Kicktail
Hjul diameter:
66mm
Truck typ:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Åknings stil:
Carving

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro