×
Meny
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

YOW Padang Padang Power Surfing-serien Surfskridsko

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate är ett måste för alla surfare som vill förbättra sina färdigheter eller bara njuta av känslan av att surfa på land. Med ett 34-tums lönndäck med en bredd på 10 tum ger denna surfskate en stabil och bekväm plattform för åkare på alla nivåer. Hjulbasen på 18,5 tum och svanslängden på 6,69 tum gör den lätt att manövrera, medan noslängden på 4,61 tum ger gott om utrymme för fotplacering. Kicktailen möjliggör också mer aggressiva manövrer och trick.

Denna surfskate levereras komplett med en uppsättning högkvalitativa Inverted kingpin-truckar och 66 mm hjul med carvingegenskaper. Den inverterade kingpin-designen ger en smidig och responsiv åkning, medan de breda hjulen säkerställer stabilitet och grepp. Denna kombination av komponenter gör YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate perfekt för att öva på surfingmanövrar, carving och pumpning.

Med sin hållbara konstruktion och högpresterande komponenter är YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate byggd för att hålla länge. Oavsett om du är en erfaren surfare som vill förbättra dina färdigheter eller bara har börjat och vill uppleva spänningen med att surfa på land, är denna surfskate det perfekta valet.

Specifikationer

Deck material:
Lönn
Axelavstånd:
18.5" (47cm)
Nose Längd:
4.61"
Tail Längd:
6.69"
Deck längd:
34" (86.4cm)
Deck bredd:
10" (25.5cm)
Bräda specifikationer:
Kicktail
Hjul diameter:
66mm
Truck typ:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Åknings stil:
Carving

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro