MENY
Tillbaka |

Powerslide Swell 110 Black Inlines

SEK 2.399:-
SEK 2.899:- SPARA SEK 500:-
Powerslide inlines
Välj shoe size
×
Spara till senare
 par

Description

Med Swell serien har Powerslide försökt att omskriva boken om fitness rullskridskor. De startede helt från botten och har gjort det bästa de kunde för att skapa en unik och oöverträffad fitness rullskridsko, som bjuder på låg vikt, soft boot käng-konstruktion och också den tilltagna populära 3-hjuls setupen.

Den inbyggda linern gör att stöveln dels har en mycket precis, men samtidigt också extremt komfortabel passform, som gör rullskridskon ytterst responsiv. Power knit toppen gör rullskridskon andningsbar och bidrar till den komfortabla passformen. Tack vare den anatomiska utformningen av skalet med integrerad ankel vaddering, är det inte behov för extra ankelvaddering. Därför har Powerslide kunnat göra överdel och liner till ett enkelt lager.

Den inkluderade HABS "höjdjusterbara" broms hjälper dig med att kontrollera nedbromsningar.

Specifikationer

Hjul diameter:
3x110mm
Ram material:
Aluminium
Känga/Skal typ:
Gjutna, Mjuk
Innerkänga detaljer:
Inbyggd, Ventilerad, Stötdämpning, Anatomiskt utformad
Låssystem:
Snöre, Powerstrap, Mikro-justerings spänne
Kullager precision:
ABEC-9
Hjul hårdhet:
86A
Ramtyp:
Flat setup
Axelavstånd:
255mm
Max. hjul diameter:
110mm
Känga material:
Mesh, Kevlar, Läder
Cuff:
Mid-cut
Montering:
165mm, Längs, Tvärs
Broms:
Inkluderad (valfritt), Justerbar
Vikt:
1684g
Rekommenderad för:
Fitness åkning

Recensioner

Har använt inlinenen i cirka 4 dagar nu och rullat cirka 2-3 mil varje dag. Till en början kändes den väldigt obekväm men efter första dagen så satt den väldigt bra runt foten. Skon har bra ventilaton och man känner luftflödet på tårna vilket gör den bra vid långa varma rundor. Fötterna blir ändå blöta men man känner ventilationen. Då jag bytte från en 4x90 hjulsetup till denna 3 hjulsetup upplevde jag en stor ökning i hastighet samt kontroll. Utöver de positiva egenskaperna är skon väldigt snygg.
Edvin M. (Malmö)
26-08-2016
Betyg: 5 av 5!
Liten i storleken! Jag brukar ha 38 men den gjorde ont och klämde överallt! Den är smal och liten framme. Den har också en speciell utformning inni som gjorde rejält ont på vristen. (Detta ser jag att flera kommenterat på olika sidor.) Jag bytte till 39 och nu är jag nöjd!! Nu är den rymlig framme vid tårna men sitter ändå väldigt tätt och bra runt vristen. Jag har bara provkört 1 mil och mitt førsta intryck är mycket bra. Roliga att köra på! Jag kan i vart fall verkligen rekomendera denna 3hjuls set up . De ger god fart, klarar ojämnheter och dålig asfalt bra pga av de stora hjulen. Samtidigt är de lika lätta att manövrera som inlines med 4x80/84.
Linda h. (RÅDAL)
19-08-2016
Betyg: 4 av 5!
Sono molto molto contento e soddisfatto del prodotto... Skatepro mi ha consigliato molto bene e in maniera professionale... I pattini sono di fattura eccellente e comodi ...la spedizione è stata puntuale .. Grazie mille a tutto lo staff di skatepro.. Davide
Davide Conte (Sanremo (IM) ITALIA)
15-09-2016
Betyg: 5 av 5!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Ta emot e-mails med specialerbjudanden, tips och produktnyheter (börjar i 2017).
               
Trygg e-handel