Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Väskor för Rullskidåkning

Rullskidväska - perfekta för transportering och sortering

Att ha en rullskidväska gör att du säkert kan transportera och förvara dina rullskidor. Här hittar du vårt urval av rullskidväskor som kan förvara dina rullskidor tillsammans med eventuella små tillbehör.

Rullskidväskor är utformade speciellt för rullskidor och är därför något mindre än de vanliga skidväskor som används för alpina skidor eller längdskidor. Detta gör att dina rullskidor kan förvaras ordentligt för att minimera skador under transport. Dessutom har många av väskorna här också remmar, vilket gör dem enkla och bekväma att bära.

Förutom transport är rullskidväskor också ett praktiskt sätt att förvara dina rullskidor när du inte använder dem, vilket förhindrar risken för att de skadas.

Om du behöver en väska för att förvara eventuella tillbehör när du är ute och åker kan du kolla in våra höftväskor.

Gör dig redo att rulla med väskor för rullskidåkning

Det fina med rullskidåkning är att du kan välja var du vill träna. Så om du ofta reser runt för att utforska nya miljöer kan det vara en bra idé att skaffa en rullskidväska. Dessa väskor är formade som de vanliga skidväskor, fast mycket kortare, och de förvarar dina rullskidor på ett säkert sätt när du åker på långa resor.

Bär med dig alla dina viktiga ägodelar i en ryggsäck för rullskidor

När du åker rullskidor finns det många anledningar till att bära med dig en ryggsäck eller ett midjebälte. Med dessa ryggsäckar kan du bära med dig reservutrustning som reservhjul, muttrar och bultar samt verktyg om plötsliga reparationer skulle behövas göras i farten. Det finns också tillräckligt med utrymme i ryggsäckarna för att bära extra lager kläder, vattenflaskor och näring.

De mindre typerna av ryggsäckar som används för rullskidåkning är väskor som dryckesbälten och midjeväskor. Dessa fästs runt åkarens midja och kan rymma mindre föremål som inte ger mycket extra vikt. Nycklar, telefoner, plåster, vattenflaskor och solkräm är vanliga föremål som förvaras i dessa komprimerade väskor.

Andra små föremål som bärs i dessa ryggsäckar för rullskidåkning är rullskidhandskar och pannlampor.

Om du tycker att det är dags att skaffa dig ett par nya rullskidor, gå till vår huvudkategori Rullskidor för att se vårt utbud. Om du vill unna dig rullskidor och annan nödvändig utrustning, så ta en titt på våra Rullskidor paket.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor