×
Meny

Stora banderoller

Stora scooter banners som fångar blickar

Stora banderoller utgör ett riktigt statement, och om du verkligen vill visa vilka sparkcykel märken som du stöttar kan du även dekorera ditt rum med scooter banners från alla dina favoriter.

I denna kategori finner du banners från ett flertal av de märken vi säljer här hos SkatePro. Alla banderoller är stora men de varierar i storlek, de specifika måtten kommer anges under varje enskild produkt. Då de är ganska stora kan de enkelt sättas upp mellan till exempel två flaggstänger, vilket ger dig en transportabel banderoll som kan användas vid alla dina favorit spots eller event.

Vem vill äga stora sparkcykel banderoller?

Många föräldrar kanske tänker, varför skulle någon vilja ha en stor banderoll som dessa hängandes i sitt rum? Jo - vi säljer dessa scooter banners av en anledning och redan innan vi fått de i lager är efterfrågan stor från de yngre åkarna. Därför såg vi till att kontakta de olika märkena, som självklart var glada för att hjälpa våra kunder. Det kommer med tiden in nya produkter, så se till att hålla utkik för att inte missa några nyheter.

Dessa banderoller är även mycket effektiva för att fånga uppmärksamhet vid olika events. Stor eller liten, banners som dessa är alltid en god ide som tillför en professionell touch till ditt event och får det att sticka ut från resten.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor