Produkten är utsåld, och förväntas inte att komma i lager igen. Visa liknande produkter
×
Meny

Open Chameleon/The One Gelo Skidglasögon

Slutsåld vara. Kan inte levereras
Visa liknande produkter

Populära produkter

Beskrivning

Open Frame från Out Of skidglasögon är gjorda för racers och freeriders. Med endast sex sekunder för att byta lins, ger den skidåkaren en snabb och effektiv skidupplevelse. Med bredast möjliga synfält från Out Of:s kollektion, Zeiss linser och Dual Frame-konstruktionen får du ett par skidglasögon som är sköna att ha på sig hela dagen och som ger överlägset skydd mot elementen utan att imma igen.

De nyttjar Dual Frame-konstruktionen, som är en sammanfogning av skum- och rammaterial för en optimal kombination av impaktskydd, komfort och imfri skidåkning.

Open frame är hjälm-kompatibel och kommer med ett 195° synfält som hjälper skidåkare och snowboarders att sätta landningar, och ger dem ett närmast obegränsat synfält.

Dessa Open Chameleon skidglasögon kommer med linsen "The One" Gelo från Out Of. Det är en av deras nyligen utvecklade serier linser, som är en fotokromatisk polariserad lins, som använder några smarta pigment som faktiskt skiftar färg när de blir utsatta för olika nivåer av ljus. Från Yellow för hög kontrast till mörk för glare/reflex-reduktion. Detta ger en lins, som kan användas i fler förhållanden än vanliga linstyper.

Mikrofiberpåse medföljer.

Linsens ljusförhållanden:

  • The One - Gelo: S2/S3 Soligt/Delvis molnigt

Specifikationer

Lins vädertyp:
Snöväder, Molnigt, Delvist molnigt, Solsken
Utbytbar lins:
Ja
Lins:
The One Gelo
Hjälmkompatibel:
Ja
Anti-dim teknologi:
Anti Fog
Skum:
Hypoallergenic triple density
Inkl. extra lins:
Nej
UV filter:
UVA, UVB

Från samma märke

Visa alla

SkatePro