MENY
Tillbaka |

Chaya Ruby Hard Roller Derby Skates

SEK 1.449:-
Chaya skates
Välj storlek
×
Spara till senare
 par

Description

Chaya Ruby skridskor är ett oplagt val för nybörjare, som önskar att testa kræfter med Roller Derby. Denna rullskridsko erbjuder en fantastisk plattform, utan att sprænge banken. Och det fede är, att om du beslutter, att Roller Derby är för dig, kan du alltid opgradere plates, hjul och andra delar, för ett mer skræddersyet personligt udtryk och förbättrad performance i relation till din personlige stil och teknik.

Stöveln är mycket mjuk, med en ännu mjukare vaddering, som säkrar en behaglig passform. Den är framställt av ett kompositmateriale, som är lätt att underhålla och också motståndskraftigt över för ridser. Det är en low cut känga, som säkrar optimal manøvredygtighed.

Chaya har utrustningen Ruby modellen med deres Shari 3.0 plates. De är gjord av en blanding av nylon och glasfiber, som gör dessa plates modstandsdygtige över för slid, hållbara och mycket lätta. Både plate och känga i detta setup, är utrustningen med Chayas Dual Center Mounting. De ger dig möjlighet för att parre en vilken som helst Chaya känga med din foretrukne Chaya plate. Dessutom ger det brugeren möjlighet för att ställa in positionen, så den passar till kørestil och teknik. Power toe-systemet ger dig en langt bättre kraftöverföring, hastighet och kontroll. De håller en svag för-spænding i musklerna, vilket är med till att forkorte din reaktionstid.

Ruby-modellen är inte skruet tillsammans med DCM monteringssystemet i denna opsætning. Den är monterad med ett klassisk 4 bult setup.

Trucksene som sitter på Shira plates är gjord av aluminium och har en vinkel på 20º.

Octo Edge hjulen har en durometer på 92A och en form, som är rettet mot att ge nybörjare ett hjul, som är lätt att köra på och anvendeligt på många olika overfladetyper.

Cherry tåstopperen ger dig extra kontroll och manøvredygtighed. De semi mjuka Jelly Interlock bushings balancerer komfort och kontroll. Wicked ABEC7 kullager ger ubesværet rulla-hastighet.

Specifikationer

Hjul Diameter:
59mm
Plate Material:
Fiber, Plast, Komposit
Känga typ:
Gjutna, Mjuk
Innerkänga detaljer:
Inbyggd, Stötdämpning
Låsmekanism:
Snöre, Powerstrap
Kullager precision:
ABEC-7
Hjul hårdhet:
92A
Hjulbredd:
38mm
Hjulmaterial:
PU gjutet, SHR
Ramtyp:
Rullskridsko
Max hjuldiameter:
59mm
Känga material:
Komposit
Innerkänga material:
Mikrofiber
Broms:
Ja

Recensioner

Inga recensioner. Var den första som gör en recension på denna produkt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Ta emot e-mails med specialerbjudanden, tips och produktnyheter (börjar i 2017).
               
Trygg e-handel