MENY
Tillbaka |

Chaya Ruby Hard Derby Rullskridskor

SEK 1.399:-
Chaya skates
Zoom
Välj sko storlek 
Spara till senare
 par

Description

Chaya Ruby skridskorna är ett utmärkt val för nybörjare som vill prova Roller Derby. Denna skridsko erbjuder en bra plattform, utan att spränga banken. Och det häftiga är att om du väljer att Roller Derby är för dig, kan du alltid uppgradera plates, hjul och andra delar till ett mer anpassat personligt uttryck och förbättrad prestanda i förhållande till din personliga stil och teknik.

Kängan är mycket mjuk med en ännu mjukare stoppning för att säkerställa en bekväm passform. Den är gjord av ett kompositmaterial som är lätt att underhålla och även motståndskraftigt mot repor. Det är en lågt skuren känga som garanterar optimal manövrerbarhet.

Chaya har utrustat Ruby modell med sina Shari 3,0 plates. De är gjorda av en blandning av nylon och glasfiber, vilket gör dessa plates slitstarka, långvariga och mycket lätta. Både plates och känga i denna inställning är utrustade med Chaya Dual Montering Center. De tillåter dig att koppla ihop alla Chaya boots med din favorit Chaya plates. Dessutom ger det användaren möjlighet att justera positionen för att passa åkstil och teknik. Power toe-systemet ger dig en mycket bättre kraftöverföring, hastighet och kontroll. De håller en svag förspänning i musklerna, vilket bidrar till att förkorta din reaktionstid.

Ruby modellen är inte skruvas samman med DCM monteringssystem i denna konfiguration. Den är försedd med en klassisk fyr bults setup.

Trucksen som sitter på Shira platesen är tillverkade av aluminium och har en vinkel på 20 °.

Octo Edge hjul har en hårdhet av 92A och en form som syftar till att ge nybörjare ett hjul som är lätt att köra på och som gäller för många olika ytor.

Cherry toe-stoppern ger dig extra kontroll och manövrerbarhet. De halv mjuka Jelly Interlock bussningarna balanserar bekvämlighet och kontroll. Wicked Abec7 lager ger enkel rullhastighet.

Specifikationer

Hjuldiameter:
59mm
Plate-material:
Fiber, Plast, Komposit
Kängtyp:
Gjutna, Mjuk
Inner käng detaljer:
Inbyggd, Stötdämpning
Låsmekanism:
Snöre, Powerstrap
Kullager precision:
ABEC-7
Hjul hårdhet:
92A
Hjulbredd:
38mm
Nav bredd:
24.4mm
Aksel längd:
29.9mm
Hjulmaterial:
PU gjutet, SHR
Max hjuldiameter:
59mm
Käng material:
Komposit
Material innerkänga:
Mikrofiber
Broms:
Ja
Rekommenderad för:
Roller Derby

Recensioner

Det finns inga recensioner på svenska. Visa recensioner på andra språk (2 recensioner)

Trygg e-handel