×
Meny

Fish Surfskate

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
Limited quantity available
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Ta din surfupplevelse till gatorna med Long Island Fish Surfskate, det ultimata åket för carvingentusiaster.

Upptäck den spännande kombinationen av surfing och skateboardåkning med denna exceptionella surfskate från Long Island Longboards. Släpp loss din inre wave rider när du navigerar på stadens gator och trottoarer med oöverträffad stil och elegans.

Long Island Fish Surfskate är tillverkad av förstklassig lönn och har exceptionell styrka och hållbarhet, vilket garanterar en smidig och lyhörd åktur varje gång. Den kompakta storleken, 33 tum i längd och 10,5 tum i bredd, ger otrolig smidighet och kontroll, så att du kan väva genom stadslandskap med ansträngningslös precision.

Med en hjuldiameter på 66 mm och inverterade kingpin-truckar med standardhängare ger denna surfskate en autentisk surfkänsla och återskapar de flytande rörelser och carvingmanövrar som du älskar. Känn rusningen när du carvar, svänger och pumpar dig fram genom vilken terräng som helst, och upplev spänningen av att surfa utan att behöva vågor.

Oavsett om du är en erfaren surfare som letar efter en ny utmaning eller en skateboardentusiast som söker en ny adrenalinkick, är Long Island Fish Surfskate din perfekta följeslagare. Upplev den perfekta balansen mellan stabilitet och responsivitet när du shreddar genom gatorna och omfamnar de oändliga möjligheterna med denna anmärkningsvärda surfskate. Anslut dig till surfskate-revolutionen och gör varje åktur till ett oförglömligt äventyr.

Specifikationer

Deck material:
Lönn
Axelavstånd:
20.75" (52.7cm)
Nose Längd:
2.25"
Tail Längd:
6.32"
Deck längd:
33" (83cm)
Deck bredd:
10.5" (26.7cm)
Bräda specifikationer:
Kicktail
Hjul diameter:
66mm
Truck typ:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Åknings stil:
Carving

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro