×
Meny
YOW

Huntington Power Surfing Series Surfskate

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

Ta dig fram på gatorna med en surfares elegans och stil med YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate, den ultimata surfskon för både blivande vågflygare och erfarna vattensportentusiaster.

Denna surfskate är tillverkad av förstklassig lönn och har exceptionell styrka, hållbarhet och flexibilitet, vilket garanterar en smidig åktur oavsett terräng. Med en generös däcklängd på 30 tum och en bredd på 9,5 tum ger YOW Huntington Power gott om utrymme för bekväm fotpositionering och enkel manövrering.

Surfskaten har en unik kicktail-design som gör det möjligt att göra enkla trick och skarpa svängar, så att du kan kanalisera din inre surfare även när vågorna inte finns någonstans att hitta. Utrustad med smidiga 66 mm hjul och responsiva inverterade kingpin-truckar ger denna surfskate en oöverträffad surfkänsla på fast mark.

Oavsett om du tar dig fram på stadens gator, cruisar längs strandens trottoarer eller bara finslipar dina surfkunskaper i den lokala skateparken är YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate din perfekta följeslagare. Upplev spänningen med att surfa, när som helst och var som helst, och omfamna de oändliga möjligheterna med denna mångsidiga och spännande åkattraktion.

Specifikationer

Deck material:
Lönn
Axelavstånd:
17" (43.2cm)
Nose Längd:
2.78"
Tail Längd:
5.91"
Deck längd:
30" (76.2cm)
Deck bredd:
9.5" (24.1cm)
Bräda specifikationer:
Kicktail
Hjul diameter:
66mm
Truck typ:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Åknings stil:
Carving

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro