×
Meny
YOW

Amatriain Signature Series Surfskate

1 styck
St.
1 styck
2 styck
3 styck
4 styck
5 styck
6 styck
7 styck
8 styck
9 styck
10+
Lägg i varukorg
  Spara till senare
Fri frakt med denna produkt
Leverans 1-3 vardagar
365 dagars öppet köp

Se också

Beskrivning

YOW Amatriain Signature Series Surfskate - den perfekta skridskon för surf och street

YOW Amatriain Signature Series Surfskate är den ultimata brädan för dig som älskar att surfa och åka skateboard. Denna toppmoderna surfskate kombinerar högkvalitativ konstruktion med en snygg design för att skapa en bräda som är perfekt för både surfing och streetskating.

Amatriain Signature Series Surfskate är tillverkad med ett slitstarkt lönndäck som ger en solid och responsiv plattform för dina fötter. Däcket har en kicktail för ökad mångsidighet, så att du kan utföra en mängd olika trick och manövrar. Hjulbasen på 20 tum ger en stabil och bekväm åktur, medan de 66 mm stora hjulen med högkvalitativa precisionslager säkerställer en smidig och snabb rullning.

En av de mest utmärkande egenskaperna hos Amatriain Signature Series Surfskate är dess inverterade kingpin, standardhängare, carving, surfskate trucks. Med dessa truckar kan du svänga och carva som om du surfar på vågorna, vilket gör denna surfskate idealisk för att utveckla dina surffärdigheter.

Med sin snygga design och överlägsna prestanda är YOW Amatriain Signature Series Surfskate det perfekta valet för åkare på alla nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller ett erfaret proffs som letar efter en ny utmaning kommer den här surfskaten att imponera.

Specifikationer

Deck material:
Lönn
Axelavstånd:
20" (50.8cm)
Nose Längd:
2.96"
Tail Längd:
6.47"
Deck längd:
33.5" (85.1cm)
Deck bredd:
10" (25.5cm)
Bräda specifikationer:
Kicktail
Hjul diameter:
66mm
Kullager precision:
Inte anges
Truck typ:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving, Surfskate truckar
Åknings stil:
Carving

Populära produkter

Visa alla

Från samma märke

SkatePro